Predstavitve
Kranjska Gora slovi kot celoletno zabaviščno, športno in rekreacijsko središče v Julijskih Alpah. Slikovit kraj leži v neposredni bližini tromeje med Slovenijo, Avstrijo in Italijo. S svojo široko ponudbo in naravnimi danostmi je destinacija za vse generacije v vseh letnih časih. Pozimi slovi kot smučarsko središče (prejela je že več mednarodnih nagrad za Best ski resort), poleti pa je zaradi prijetne klime še posebej priljubljena pri tistih, ki želijo svoje proste trenutke preživeti aktivno in v naravi.

Zelo zaželena je tudi kot lokacija za športne priprave, saj naravne danosti (več kilometrov kolesarskih in sprehajalnih poti, ugodna klima,…) odlično dopolnjujejo športna dvorana Vitranc, Nordijski center Planica in ponudba hotelov Hit Alpinea.

HIT ALPINEA
V kar petih hotelih in apartmajski hiši nudimo vse za razvajanje, nepozabne počitnice, kratek oddih, seminarje in športne priprave.

Hoteli:
Kompas****
Ramada Resort Kranjska Gora****
Ramada Hotel & Suites Kranjska Gora****
Hotel Špik****/***
Hotel Alpina***Ponudbo petih hotelov Hit Alpinea Kranjska Gora dopolnjujejo kar štirje wellness centri (wellness hotela Špik je bil izbran za enega izmed treh naj wellnessov v Sloveniji) in so na voljo vsem, ki bi se želeli prepustiti spretnim rokam maserk, zaplavati v katerem izmed bazenov, se ogreti v savnah in si privoščiti katero izmed neg obraza ali telesa.

Posebnost wellness ponudbe je Alpski wellnes Špik , ki s pristnim alpskim ambientom petih tematskih sob (voda, les, ogenj, zemlja in kovina) ter pomočjo alternativnih metod ( barva, zvok, aroma, toplota, knaipova kura, kisikova terapija ter infrardeča savna) uravnoveša in ustvarja harmonijo notranjih organov, kar se odraža na telesni in duhovni ravni.

LEDENIŠKI WELLNESS – Novost v Sloveniji

V Gozdu Martuljku, kraju z zdravilno klimo, je globoko pod hotelom Špik, ujeta ledeniška voda, ki je dolga leta nedotaknjena ležala med zemeljskimi plastmi. Zaradi vseh pozitivnih učinkov, ki jih ima, smo jo v hotelih Hit Alpinea Kranjska Gora začeli črpati ter jo vključili v ponudbo hotela. Razvajanje v vodi iz ledeniških jezer, ki je zaradi svoje prvinskosti najboljša za vsa bitja, je novost v Sloveniji. In od novembra 2015 dalje jo lahko v najrazličnejših oblikah poizkusite tudi vi.

Ta voda ne kroži v ekosistemu tako kot druge vode, temveč že več kot 1000 let leži nedotaknjena globoko v zemlji. Bogata je z elementi v sledovih, z idealnim razmerjem med kalcijem in magnezijem (2:1) in nevtralnim pH.

Ledeniško vodo smo vključili tudi v ponudbo lepotnih neg telesa in obraza ter masaže. K dobremu počutju pa bodo pripomogli kuharski mojstri, ki so pripravili poseben jedilnik.

POSEBNE PONUDBE
ŠPORTNE PRIPRAVE


Izdelava spletnih strani: Creatim

Copyright © 2007 - 2021 | Smučarska zveza Slovenije | Pravna obvestila | Piškotki | Politika varstva osebnih podatkov