Predstavitev

Vas najbolj očara drzno alpsko smučanje, natančnost biatlona, sproščeno deskanje na snegu ali srčno navijate za naše orle?

V sodelovanju z Obrtno-podjetniško zbornico Slovenije vam predstavljamo paket
Podpiram slo(ven)ski ponos
, na voljo ekskluzivno članom Obrtne zbornice Slovenije, s katerim lahko obiščete skoraj vse tekme svetovnega pokala v smučarskih športih v Sloveniji, prejmete uradno poslovno SLOSKI zimsko jakno ter del zgodovinskih skakalnih smuči Petra Prevca iz zmagovalne sezone 2015/16.

Paket smo v tesnem sodelovanju z Obrtno-podjetniško zbornico Slovenije razvili z namenom, da povežemo predstavnike slovenskega gospodarstva z izbrano vrsto slovenskih športnikov. S podobnimi delovnimi navadami in s skupnimi projekti želimo doseči obojestransko poslovno rast, v obrtno-podjetniško okolje prenesti SLOSKI vzdušje in našim športnikom zagotoviti dodatno podporo – navijaško in finančno.

Del izkupička od prodaje bo namenjen za razvoj mladih športnikov vseh smučarskih panog, del sredstev pa bo šel v Sklad za obrtnike in podjetnike s področja smučarskega športa za subvencije tistih, ki s svojo strokovno dejavnostjo prispevajo k napredku in razvoju smučarskih športov. Uspešnost športnikov ni odvisna zgolj od njih samih, temveč je izrednega pomena tudi oprema, športna infrastruktura, zdravstvena podpora ipd. Zato je treba spodbujati tudi tiste ključne subjekte, ki zagotavljajo omenjeno.

Postanite del slovenske smučarske poslovne družine, podprite SLOSKI športnike in obiščite najprestižnejše zimske prireditve v Sloveniji. Kdo ve, morda ravno v sproščenem poslovno-športnem okolju spoznate bodoče poslovne partnerje.

Pokažite svojo podporo Smučarski zvezi Slovenije z nakupom ekskluzivnega paketa za člane Obrtno-podjetniške zbornice Slovenije.

 

Obrtno-podjetniška zbornica SlovenijeSmučarska Zveza Slovenije

Kolaž prireditev

Izdelava spletnih strani: Creatim

Copyright © 2007 - 2022 | Smučarska zveza Slovenije | Pravna obvestila | Piškotki | Politika varstva osebnih podatkov