Boštjan Kline drugi na treningu v Lake Louisu

24.11.2021

Ta konec tedna se bo v Lake Louisu začela tudi sezona v hitrih disciplinah. Tekmovalci so v Kanadi opravili že z dvema uradnima treningoma smuka, Boštjan Kline pa je na drugem dosegel drugi čas in tako napovedal izjemen konec tedna.

Boštjan Kline je v Kanadi odlično odpeljal drugi uradni trening. Foto: Gepa

Boštjan Kline je na drugem uradnem treningu v Lake Louiseu pokazal, da še vedno zna biti med najhitrejšimi. S časom 1:45.10 je za 42 stotink sekunde zaostal zgolj za Norvežanom Aleksandrom Aamodtom Kildejem. Tretji čas je postavil Avstrijec Max Franz, ki je za našim asom zaostal šest stotink. Preostali Slovenci so bili danes na treningu še malce zadržani. Martin Čater je dosegel 31. čas treninga, Miha Hrobat je bil 40., Nejc Naraločnik pa 64.

Včeraj je bil najhitrejši Avstrijec Franz, od Slovencev pa se je najbolj izkazal Hrobat s 30. časom. Čater je bil včeraj 34., Kline se je včeraj ogrel s 36. časom treninga, Naraločnik pa je bil 48.

Jutri smukače čaka še en trening, nato pa sledita dve smukaški tekmi za svetovni pokal, v nedeljo pa še tekmva v superveleslalomu.


Uradni rezultati prvega treninga

Uradni rezultati drugega treninga

Nazaj

Izdelava spletnih strani: Creatim

Copyright © 2007 - 2022 | Smučarska zveza Slovenije | Pravna obvestila | Piškotki | Politika varstva osebnih podatkov