Pridi in začuti borderja v sebi!

23.09.2021

Z aktivno udeležbo na Olimpijskem festivalu, ki bo ta vikend (25. in 26.9.) v organizaciji Olimpijskega komiteja Slovenije potekal v Ljubljani (Kongresni park & park Zvezda), naša ekipa, ki skrbi za otroški promocijski letni deskarski park, zaključuje septembrsko deskarsko turnejo. Naš šport smo ta mesec približali že več kot dvestotim otrokom in njihovim staršem. V soboto in nedeljo jih na »finalu«, v našem improviziranem snežnem parku, pričakujemo vsaj toliko. Vabljeni!

Foksi

Jesensko turnejo smo začeli na prvo septembrsko soboto v celjskem Planetu Tuš, nadaljevali na velenjskem Pikinem festivalu in se prejšnji teden prestavili na obrobje Ljubljane. Na parkirišču pred trgovskim centrom E.Leclerc na Rudniku smo namreč »deskali« z otroki bolj ali manj naključnih obiskovalcev trgovskega centra. Ne preseneča pa nas dejstvo, da so se nekateri na Rudnik odpravili prav in samo zaradi nas. Takšne imamo seveda najraje, saj se med njimi najverjetneje skrivajo novi »mekinci«, »pribošičeve«,  »štanteti«, »koširji«, »kotnikove«, »marguči« in »mastnaki« …

Tudi ta vikend bo pestro! Organizatorji, dogajanje v centru Ljubljane je namenjeno otrokom do 15. leta in seveda njihovim staršem, obljubljajo prisotnost skorajda 40 športnih disciplin. Med njimi bo seveda tudi deskanje na snegu z našo izkušeno promotorsko ekipo, ki ji poveljuje reprezentant Max Kralj Kos. Vsi otroci bodo za vztrajnost in opravljeni izziv nagrajeni. Pri nas se bodo posladkali s čokoladico Knoppers, za opravljenih vsaj 20 športnih izzivov pa s strani organizatorja dogodka prejmejo Foksijevo medaljo. Več o festivalu najdete na tej povezavi.   

Nazaj

Izdelava spletnih strani: Creatim

Copyright © 2007 - 2022 | Smučarska zveza Slovenije | Pravna obvestila | Piškotki | Politika varstva osebnih podatkov