Jutri deskamo v Ljubljani!

17.09.2021

Jutri, 18. septembra, bo naša ekipa, ki skrbi za otroški promocijski letni deskarski poligon, v Ljubljani. Natančneje, na Rudniku, pred trgovskim centrom E.Leclerc na Jurčkovi cesti 225 in sicer med 11. in 17. uro. Že po 12. uri naj bi izza oblakov pokukalo sonce, tako da se nam obeta še eno prijetno deskarsko doživetje z najmlajšimi. Vabljeni!

Potem ko smo ta mesec za deskanje že navduševali otroke v Celju in Velenju, je zdaj na vrsti še prestolnica. Uigrana ekipa našega deskarskega reprezentanta Maxa Kralja Kosa v improviziranem »snowparku« pred ljubljanskim E.Leclercom pričakuje otroke med četrtim in trinajstim letom.

snowpark

Hkrati bodo njihovi starši lahko dobili vse potrebne informacije o tistem pravem, zimskem deskanju na snegu. »Kakšna je primerna oprema za začetnike? Katera zimskošportna središča so najprimernejša za prve deskarske korake? Kako do deskarskega učitelja ali učiteljice? Kje je meni najbližji klub?« so najpogostejša vprašanja, ki nam jih zastavljajo starši. Na vsa ta in morebitna dodatna vprašanja vam bomo z veseljem odgovorili, tudi tokrat pa vse sodelujoče mlade deskarke in deskarje za uspešno drsenje na naših improviziranih »rejlih« nagradimo s čokoladico Knoppers.

Nazaj

Izdelava spletnih strani: Creatim

Copyright © 2007 - 2021 | Smučarska zveza Slovenije | Pravna obvestila | Piškotki | Politika varstva osebnih podatkov