Bili smo v Celju, gremo v Velenje …

08.09.2021

Preteklo soboto smo na ploščadi parkirišča pred vhodom v celjski trgovski center Planet Tuš postavili letni promocijski deskarski poligon za otroke med četrtim in trinajstim letom. Odziv je bil odličen, saj smo dan polepšali vsaj petdesetim nadobudnežem ter tudi njihovim mamicam in očkom, ki so ponosno opazovali spretne otroke in pa predvsem, kar je bistveno, njihov širok nasmeh.

Celje

Deskarski poligon je naš reprezentant Max Kralj Kos, specialist za snežni žleb, z asistentom Juretom Bašnecom postavil že zgodaj zjutraj. Ob devetih je bil »snežni park« postavljen in nared za uradno otvoritev. Let´s rock! Radovedni pogledi prvih mladih družin so našima ambasadorjema deskanja dali krila, tako da sta po prvi jutranji kavi v prijetnem bližnjem lokalu lahko sproščeno začela z delom …

»Veseli nas dejstvo, da so mlade družine zainteresirane za deskanje. Otroci so starše pravzaprav kar vlekli k poligonu, tako da z Juretom nisva imela veliko dela s prepričevanjem in snubljenjem mimoidočih. Povpraševanje je preseglo ponudbo, bi lahko rekli. Morda bomo zato na naslednjih dogodkih ekipo morali še okrepiti,« je bil zadovoljen Max. V soboto sta z Juretom nasmeh na obraz narisala vsaj petdesetim mladim (upajmo, da bodočim snowboarderjem!) in pa tudi njihovim mamicam in očkom, ki so jih ponosno spremljali ob našem parku. Seveda smo vse vsi skupaj tudi posladkali in tako nadoknadili izgubljene kalorije. Čokoladice Knoppers so zakon!

Hvala vsem partnerjem (Smučarska zveza Slovenija, Planet Tuš Celje, Magic Games in Decathlon). Se vidimo prihajajoči vikend (11. in 12. september) na Pikinem festivalu v Velenju in nato v septembru še v prestolnici. Predzadnji septembrski vikend nas boste namreč našli v trgovskem centru Supernova na ljubljanskem Rudniku, zadnji vikend pa na Kongresnem trgu, kjer bomo del olimpijskega festivala.    

Zvočna izjava >>> Max Kralj Kos

Nazaj

Izdelava spletnih strani: Creatim

Copyright © 2007 - 2021 | Smučarska zveza Slovenije | Pravna obvestila | Piškotki | Politika varstva osebnih podatkov