Podelitev priznanj zahodne regije za sezono 2019/20

27.10.2020

Tekmovalna sezona 2019/20 je že dolgo za nami. V marcu smo jo morali hipno prekiniti zaradi novega koronavirusa. K sreči smo večino tekmovanj realizirali, tako da smo lahko pripravili skupne seštevke tekmovanja za Pokal Zavarovalnica Triglav.

Ponavadi je zaključek v aprilu ali začetku maja in se na njem zberejo vsi tekmovalci, trenerji starši in ostali prijatelji smučarskega športa. Na prireditvi so razne športne igre, pijača, jedača in seveda brezskrbno druženje in obujanje spominov pretekle sezone. Žal zaradi znanih razlogov letos to ni bilo mogoče.

Upali smo, da bomo na ta način lahko podelitev izpeljali jeseni, a tudi zdaj nismo brez omejitev vezanih na širjenje virusa. Veseli nas, da smo vseeno pod strogimi pogoji (brez druženja med klubi, brez gledalcev in brez pogostitve) izpeljali podelitev. V kampu Šobec so nam ponudili lep prostor in odlične pogoje za podelitev. Klubi so se brezhibno držali dogovorov v zvezi varnostnih ukrepov. Podelili smo priznanja 8 klubom za končni rang Zavarovalnice Triglav in tudi priznanja za končni rang Pokala Doberman (za tekmovalce zahodne regije).

Pripravil: Bojan Kavčič, koordinator, sekretar ZAH

Nazaj

Izdelava spletnih strani: Creatim

Copyright © 2007 - 2020 | Smučarska zveza Slovenije | Pravna obvestila | Piškotki | Politika varstva osebnih podatkov