FIS: Dve zmagi in drugo mesto za Hrboata v Sella Nevei, Božič zmagal na Krvavcu

20.02.2020

Moška ekipa za hitre discipline želi formo dvigniti na tekmah za pokal FIS v Sella Nevei. Odlično tam nastopa predvsem Miha Hrobat, ki je zmagal v smuku in superveleslalomu, v alpski kombinaciji pa je bil drugi. Krvavec je gostil dve tekmi v slalomu, na eni pa je zmagal Borut Božič.

Miha Hrobat je lahko zadovoljen z nastopi v Sella Nevei. Foto: Gepa

V bližnji Sella Nevei te dni potekajo tekme v hitrih disciplinah v kategoriji FIS. Tam so tudi naši najboljši smučarji v hitrih disciplinah. Po treh dnevih tekmovanj je najbolj zadovoljen lahko Hrobat, ki je bil najhitrejši tako v smuku kot tudi superveleslalomu. Na kombinaciji je osvojil odlično drugo mesto. Uspehe Hrobata so dopolnili Martin Čater, ki je bil 3. na smuku, Rok Ažnoh s petim mestom v kombinaciji in Klemen Kosi, ki je na superveleslalomu zaostal samo za Hobatom. V superveleslalomu sta bila odlična 4. in 5. tudi Čater in Nejc Naraločnik. Jutri bo v Sella Nevei še en superveleslalom.

Krvavec pa je včeraj in danes organiziral tekme v slalomu za fante in dekleta. Tudi tu smo se lahko raveselili ene domače zmage, saj je Borut Božič Dobil današnji slalom.


Uradni rezultati Sella Nevea

Uradni rezultati Krvavec

Nazaj

Izdelava spletnih strani: Creatim RP

Copyright © 2007 - 2020 | Smučarska zveza Slovenije | Pravna obvestila | Piškotki | Politika varstva osebnih podatkov