Nova trojna zmaga!

10.12.2019

Meta Hrovat, Ana Bucik in Tina Robnik so tudi drugi dan tekmovanj v Folgariji zasedle vsa tri mesta na zmagovalnem odru!

Naša dekleta zo zasedla zmagovalni oder v Folgariji Foto: Sloski

Naša ženska ekipa v tehničnih disciplinah je potrdila izjemno formo iz včerajšnjega dne in tudi danes slavila trojno zmago. Meta Hrovat, Ana Bucik in Tina Robnik so zopet zasedle prestol v Italiji, a danes so svoja mesta na zmagovalnem odru malenkost obrnile. Včerajšnja zmagovalka Tina Robnik je danes končala na tretjem mestu, Ana Bucik je ponovila včerajšnji uspeh in bila druga, velika zmagovalka slovenskega troboja pa je danes Meta Hrovat. Punce so še enkrat pokazale svojo dominantnost, saj so svoje zasledovalke premagale za več kot sekundo, med našimi dekleti pa so odločale zelo majhne razlike. Stotinke so bile na strani Hrovatove, ki je Bucikovo premagala za najmanjšo možno razliko ene stotinke. Robnikova je danes zaostala 38 stotink za svojo reprezentančno kolegico.

Tudi danes so dominantnost slovenskega moštva potrdile Neja Dvornik, Maruša Ferk, Klara Livk in Rebeka Oblak. Dvornikova si je delila 9. mesto, Ferkova se je uvrstila tik za njo na 11. mesto, Livkova je bila danes 13., zelo spodbudno pa je smučala tudi Oblakova, ki je bila 29.


Uradni rezultati

Nazaj

Izdelava spletnih strani: Creatim

Copyright © 2007 - 2021 | Smučarska zveza Slovenije | Pravna obvestila | Piškotki | Politika varstva osebnih podatkov