DPNC – Gimnazija Franceta Prešerna omv.gif

kranj_zimadpnc.jpg
kontaktna oseba
Ivo ZUPAN
telefon
051/634-960
04/231-72-58
elektronski naslov
jwp/{vqboAtmptlj/tj
kamera
OMV center v živo

Na prvih tekmah le z Vidom Vrhovnikom

19.11.2019

Danes sta v upravni stavbi generalnega sponzorja, podjetja Gorenje d. d., misli pred novo sezono v smučarskih skokih še zadnjič strnili naša moška in ženska reprezentanca.

Ljubo Jasnič, predsednik Zbora in odbora za smučarske skoke in nordijsko kombinacijo

Mnogi verjetno ne veste, da bo kmalu minilo 30 let od kar smo povezani z Gorenjem, z upravo, z njihovimi delavci. Ta dodatna vrednosti, ki jo ustvarjajo delavci Gorenja preko vseh strojev, ki jih mi kupujemo, nam pomagajo, da programe iz načrta uresničujemo. Načrte načrtujejo naša strokovna vodstva, izvajajo pa tekmovalci, da vse v celoti lahko izpeljemo. V tem času je bilo pridobljenih mnogo medalj, globusov, bile so olimpijske igre in svetovna prvenstva. Bilo je ogromno stopničk tako v skokih kot tekih. Veseli smo, da smo poleti lahko znova sklenili triletno pogodbo z vodstvom Gorenja. To nam omogoča, da bomo uspešno izpeljali vse priprave in se udeležili vseh tekmovanj po svetu. Gorenju, delavcem in vodstvu najlepša hvala za vso to razumevanje. Tako kot smo mi zadovoljni z vsem tem sodelovanjem, verjamem, da so tudi oni. Ostajamo partnerji, v vseh teh letih smo odnos še poglobili.

Včeraj smo imeli sejo Organizacijeskega odbora Planica. Pregledali smo, kako tečejo priprave na svetovni pokal v tekih in na svetovno prvenstvo v poletih. Z veseljem smo ugotovili, da so stvari pod kontrolo. Dologletni predsednik OK Planica, Drago Bahun, se je zaradi osebnih težav zahvalil vsem sodelavcem za iskreno sodelovanje, mi pa smo mu zaželeli vse najboljše v prihodnosti. Gospod Bahun je opravil ogromno dela, Planico je prevzel, ko se je zrušila, zdaj pa je, kot jo vsi poznamo. V imenu vseh se mu najlepše zahvaljujem.

Franci Petek, direktor Smučarske zveze Slovenije

Gospodu Jasniču bi se rad najprej zahvalil za neutrudno delo, za pomoč pri gradnji lepih zgodb naših tekmovalcev. Tekmovalcem in tekmovalkam bi enostavno zaželel samo to, da pokažete vse kar znate, kar ste naredili v pripravljalnem obdobju. Trdo ste delali, zatorej pogumno in srečno v novo sezono!

Goran Janus, glavni trener v nordijski kombinaciji

Sem pred novim izzivom, umetnost je povezati dve disciplini, ki se tako tepeta med sabo. Težko je najti ravnotežje, težko je graditi, a delo je zanimivo. Prav veliko fantov žal nimamo. Svetovni pokal začnemo samo z Vidom Vrhovnikom, upam, da se mu v Ramsauu še kdo pridruži. Pričakujemo, da se bo Vid lahko uvrščal med trideseterico na vsaki tekmi.

Vid Vrhovnik

Videli bomo, kako bo iz tekme v tekmo. Na vsaki tekmi ciljam na to, da bom nastopil čimbolje in tako bom tudi vedno vesel.

Nazaj

Izdelava spletnih strani: Creatim

Copyright © 2007 - 2021 | Smučarska zveza Slovenije | Pravna obvestila | Piškotki | Politika varstva osebnih podatkov