Predstavitev reprezentanc Smučarske zveze Slovenije na slovenski obali

30.09.2019

Danes so se na slovenski obali v Kopru v lepem sončnem vremenu predstavile vse reprezentance Smučarske zveze Slovenije.

FOTOGALERIJA >>>

Smučarska zveza Slovenije, Luka Koper d.d., Služba Vlade RS za razvoj in evropsko kohezijsko politiko in Mestna Občina Koper so skupaj pripravili predstavitev reprezentanc v sklopu projekta "Z EU sredstvi do športnih uspehov – Junaki Zime v Kopru". Šlo je za tradicionalno srečanje, ki smo ga že četrto leto zapored priredili v Sloveniji. Vsakič v drugem mestu. Letos je bil na vrsti Koper.

Ilka Štuhec, Žan Kranjec, Štefan Hadalin, Jakov Fak, Urška Poje, Tim Mastnak, Filip Flisar, Peter Prevc, Timi Zajc, Ema Klinec, Anamarija Lampič, Vid Vrhovnik, Katja Višnar, Jure Aleš in drugi so predstavili svoja pričakovanja pred novo sezono. "V Sloveniji tudi z evropskimi sredstvi že vrsto let podpiramo številne uspešne zgodbe ljudi, organizacij, podjetij in drugih. S pomočjo Evropskega sklada za regionalni razvoj, Evropskega socialnega sklada in Kohezijskega sklada smo jih vsi skupaj uresničili že več kot 10 000 – od športnih, okoljskih, podjetniških, infrastrukturnih do izobraževalnih. V sodelovanju s SZS smo tako pristopili k organizaciji tega dogodka, saj želimo, da se glas o sledeh, ki jih pušča evropska kohezijska politika po slovenskih krajih čim bolj razširi. Tudi med našimi najmlajšimi, za katere bomo skupaj z junaki zime organizirali lov na zaklad po projektih evropske kohezijske politike. Otroci in njihovi športni idoli bodo tako odkrivali projekte, ki so okrog nas praktično na vsakem koraku in čeprav jih pogosto ne opazimo, zaradi njih živimo boljše in lepše," sporočajo iz Službe Vlade RS za razvoj in evropsko kohezijsko politiko.

Športnice in športniki so se že zjutraj podali na lov za izgubljenim zakladom skupaj z več kot 350 šolarji iz Kopra in okolice. Popoldan je sledila tradicionalna novinarska konferenca in druženje z našimi najboljšimi junaki zime.

Nazaj

Izdelava spletnih strani: Creatim

Copyright © 2007 - 2021 | Smučarska zveza Slovenije | Pravna obvestila | Piškotki | Politika varstva osebnih podatkov