DPNC – Gimnazija Franceta Prešerna omv.gif

kranj_zimadpnc.jpg
kontaktna oseba
Ivo ZUPAN
telefon
051/634-960
04/231-72-58
elektronski naslov
jwp/{vqboAtmptlj/tj
kamera
OMV center v živo

AP: V Predazzu na stopničkah Žak Mogel in Pia Mazi

22.09.2019

S tekmami v Predazzu se je zaključila poletna sezona alpskega pokala za mladinke in mladince. Na zmagovalni oder sta skočila Žak Mogel in Pia Mazi.

Mladi skakalni upi so se za zadnje točke na plastiki v okviru alpskega pokala v tej sezoni pomerili v petek in včeraj, skakalke so tekmovale včeraj in danes. Med mladinci se je s 4. in 2. mestom najbolj izkazal Žak Mogel, na prvi tekmi je bil deveti Tjaš Grilc, med petnajsterico je s 15. in 13. mestom dvakrat končal Matija Vidic, Maksim Bartolj je bil danes enajsti.

Med mladinkami je dvakrat tik pod zmagovalni oder s četrtim mestom skočila Lara Logar, Pia Mazi pa je bila včeraj sedma, danes pa tretja. Dvakrat je med deseterico končala tudi Jerneja Repinc Zupančič z 9. in 8. mestom, Ana Jereb je zasedla 11. in 12. mesto. 

V skupnem seštevku je najvišje zmagovalka velenjskih tekem, Jerica Jesenko na 5. mestu, Nika Prevc je deseta, med mladinci pa je največ točk na štirih tekmah zbral Lovro Vodušek, ki je bil skupno prav tako peti, tik pred Markom Hafnarjem in Mogelom.


Nazaj

Izdelava spletnih strani: Creatim

Copyright © 2007 - 2021 | Smučarska zveza Slovenije | Pravna obvestila | Piškotki | Politika varstva osebnih podatkov