DPNC – Gimnazija Franceta Prešerna omv.gif

kranj_zimadpnc.jpg
kontaktna oseba
Ivo ZUPAN
telefon
051/634-960
04/231-72-58
elektronski naslov
jwp/{vqboAtmptlj/tj
kamera
OMV center v živo

AP: V Velenju premierni zmagi za Jerico Jesenko

15.09.2019

V Velenju je v minulih dneh potekalo mladinsko tekmovanje za točke alpskega pokala. Dveh zmag se je razveselila Jerica Jesenko, prvih na mednarodni ravni.

Najboljši na petkovi posamični tekmi (c) DPNC

V Velenju se je dveh posamičnih zmag razveselila Jerica Jesenko, Nika Prevc je bila včeraj 3., danes pa deveta, uspeh sta danes z drugim in tretjim mestom dopolnili Pia Mazi in lara Logar. Jerneja Repinc Zupančič je bila peta. Včeraj je bila Logarjeva peta, Mazijeva osma, Repinc Zupančič pa deveta. Točke so osvojile tudi Tinkara Komar, Ana Jereb, Silva Verbič, Katja Markuta, Ema Volavšek, Nika Vetrih, Nika Krašovic, Špela Mastnak in Veronika Istenič.

V konkurenci mladincev sta za stopničke poskrbela Mark Hafnar, ki je bil včeraj drugi, ter Lovro Vodušek, ki je bil včeraj tretji, danes pa drugi. Gorazd Završnik je bil šesti in četrti, Hafnar je bil danes še šesti, omenimo tudi Maksima Bartolja, ki je bil včeraj sedmi, točke pa so osvojili še Tjaš Grilc, Taj Ekart, Timotej Jeglič, Jan Bombek, Matija Vidic, Karlo Vodušek, Rok Oblak, Rok Masle in Marcel Rep.

V Planici državno prvenstvo do 14 in 15 let

Danes je bila na sporedu še premierna tekma mešanih parov, ki jo je zanesljivo dobila tretja Slovenska ekipa v postavi Lara Logar, Mark Hafnar, Pia Mazi in Lovro Vodušek. Nekatera dekleta so manjkala, saj je v Planici potekalo državno prvenstvo do 15 let, prvakinja je postala Nika Prevc pred Jerico Jesenko in Tinkaro Komar.


Nazaj

Izdelava spletnih strani: Creatim

Copyright © 2007 - 2021 | Smučarska zveza Slovenije | Pravna obvestila | Piškotki | Politika varstva osebnih podatkov