Alex Cisar in Polona Klemenčič nova državna prvaka v tekmi s skupinskim startom

15.09.2019

Mladi Alex Cisar je nova pokazal svoj velik potencial in se razveselil prvega naslova državnega prvaka v članski konkurenci. Pri ženskah se še drugega naslova v dveh dneh veseli Polona Klemenčič.

Alex Cisar iz kluba TSK Triglav Kranj je novi državni prvak v tekmi s skupinskim startom v letnem biatlonu. Cisar je na štirih strelskih postankih pokril 19 tarč od 20, kar je bil danes prepričljivo najboljši strelski nastop v moški konkurenci in dovolj za naslov državnega prvaka. Drugi je bil včerajšnji zmagovalec Rok Tršan iz kluba TSK Logatec. Tršan je danes na strelišču zgrešil 4 strele, vse v streljanju stoje. Na koncu je v cilj prišel z zaostankom 27,5 sekunde za Cisarjem. Tudi danes je bil tretji Miha Dovžan iz kluba ŠD Gorje. Dovžan je zgrešil 3 strele in za Tršanom zaostal 5 sekund.

Pri dekletih je z veliko prednostjo slavila Polona Klemenčič TSK Triglav Kranj. Lea Einfalt, prav tako članica kluba iz Kranja, je za Klemenčičevo zaostala skoraj minuto in pol. Tretja je bila Živa Klemenčič.


Pokljuka, DP tekma s skupinskim startom .:Uradni rezultati:.

Fotogalerija>>>

Nazaj

Izdelava spletnih strani: Creatim

Copyright © 2007 - 2020 | Smučarska zveza Slovenije | Pravna obvestila | Piškotki | Politika varstva osebnih podatkov