Skupščina SZS 2019

03.09.2019


Sedež SZS na Podutiški cesti v Ljubljani je gostil redno letno skupščino Smučarske zveze Slovenije. Zbrani delegati so v uvodu potrdili delovno predsedstvo in verifikacijsko komisijo nato pa potrdili še zapisnik lanskoletne redne letne skupščine.Predsednik SZS, Enzo Smrekar, je v predstavitvi poročila za sezono 2018/19 najprej izpostavil uspehe naših športnic in športnikov, ki so v minuli zimi osvojili kar nekaj odličij na članskih in mladinskih svetovnih prvenstvih ter zabeležili obilico uvrstitev med najboljše tri na tekmah svetovnega pokala. V nadaljevanju je predsednik izrazil zadovoljstvo ob izkazu poslovnega izida za koledarsko obdobje 2018: ''Lahko ugotovimo, da so napori, da se sanira delovanje SZS porodili prve konkretne, oprijemljive sadove. Lahko vidimo, da so se popravili praktično vsi pomembni pokazatelji poslovnega izida.''V nadaljevanju je bilo potrjeno tudi poročilo predsednika Nadzornega odbora SZS, predsednikov Zborov vseh panog SZS in poročili Združenja učiteljev in trenerjev smučanja ter Komisije za sodnike in tehnične delegate.

Sprejete so bile programske smernice panog in ZUTS za sezono 2019/2020, za tem pa še poročila organizacijskih odborov za izvedbo tekmovanj za sezono 2018/2019. Potrjeno je bilo tudi revidirano letno poročilo za poslovno leto 2018, na kar je bil v Častno razsodišče izvoljen novi član in sicer Matej Marn.

Na koncu so delegati potrdili uskladitev Statuta SZS z določili Zakona o nevladnih organizacijah, letna članarina SZS pa je ostala enaka kot v pretekli sezoni, se pravi 25,00 EUR.

Nazaj

Izdelava spletnih strani: Creatim RP

Copyright © 2007 - 2020 | Smučarska zveza Slovenije | Pravna obvestila | Piškotki | Politika varstva osebnih podatkov