DPNC – Gimnazija Franceta Prešerna omv.gif

kranj_zimadpnc.jpg
kontaktna oseba
Ivo ZUPAN
telefon
051/634-960
04/231-72-58
elektronski naslov
jwp/{vqboAtmptlj/tj
kamera
OMV center v živo

COC: Justin v Rašnovu dvakrat nepremagljiv

01.09.2019

Celinski pokal se je včeraj in danes nadaljeval v romunskem Rašnovu, kjer je znova blestel Rok Justin. Potem, ko je bil na zadnjih dveh tekmah v Frenštatu le desetinke oddaljen od dveh zmag, tokrat ni imel konkurence.

Zmagovalni oder na včerajšnji tekmi (c) SloSki

Včeraj je Rok Justin zmagal z 98 in 88.5 metri ter 228,0 točkami. 1,8 točke je na drugem mestu zaostal Markus Schiffner iz Avstrije, tretji je bil Poljak Stefan Hula. Cene Prevc je zasedel 13. mesto, Jernej Presečnik pa je bil 19. 

Danes je bil Justin znova nedosegljiv za vse, za svojo deseto zmago v celinskem pokalu pa je skočil 94.5 in 97 metrov, zbral pa je 236,8 točk. Drugi je bil tokrat z zaostankom skoraj sedmih točk Andreas Granerud Buskum, tretji pa njegov rojak Joakim Aune. Prvo deseterico je tokrat zaokrožil Prevc, Presečnik je bil 13., Lovro Kos pa je točke osvojil na 26. mestu.

Z zmagama je Justin prevzel tudi vodstvo v skupnem seštevku pokala (c) SloSki

V tej periodi sta bili to prvi tekmi, sledita še dve v Beljaku v začetku oktobra, to pa pomeni, da si je Justin praktično že zagotovil dodatno kvoto za prvo periodo svetovnega pokala. Justin je prevzel tudi vodstvo v skupnem seštevku celinskega pokala po desetih tekmah.


Nazaj

Izdelava spletnih strani: Creatim RP

Copyright © 2007 - 2020 | Smučarska zveza Slovenije | Pravna obvestila | Piškotki | Politika varstva osebnih podatkov