Marguč znova med vratci!

15.05.2019


Rok Marguč, ki je letošnjo sezono zaradi poškodbe roke zaključil že v začetku februarja, se je po okrevanju in postopni vrnitvi na sneg v teh dneh vrnil še med vratca. Izkoristil je dobre pogoje na avstrijskem Kaunertalu, prvič po februarski poškodbi je resno deskal po zakoličeni progi.Rok Marguč je izkoristil dobre pogoje na Kaunertalu.

˝Res je. Znova treniram med vratci. Vrnitev je bila dolga in postopna. Proti koncu zime sem že prosto deskal, zdaj pa sem znova med vratci. Čeprav v tem delu leta seveda ne gre za trening ˝na polno˝pa so občutki izredni. Vesel sem, da je poškodba sanirana, ˝
nam je povedal Rok Marguč, ki se lahko osredotoča zgolj na vožnje, nove opreme za naslednjo sezono namreč ne testira. ˝Obdržal bom lansko. Deske so hitre, tako da ni potrebe po testiranju in spremembah,˝ še dodaja naš deskar, ki bo konec meseca dopolnil 33 let. Marguč se bo po vrnitvi z ledenika popolnoma posvetil kondicijskim treningom, poleti pa si bo privoščil tudi nekaj aktivnega oddiha na toplem, užival bo predvsem v kajtanju. 

Nazaj

Izdelava spletnih strani: Creatim

Copyright © 2007 - 2021 | Smučarska zveza Slovenije | Pravna obvestila | Piškotki | Politika varstva osebnih podatkov