Cisar napredoval do 14. mesta, Vindišarjeva na koncu 28.

10.03.2019

V Sjusjoenu se je danes z zasledovalnimi tekmami zaključil IBU pokal za mladince na tem prizorišču in tudi v sezoni, saj tovrstnega tekmovanja letos ni več na sporedu. Znova je svoj talent prikazal Alex Cisar, ki je napredoval za 16 mest in tekmovanje zaključil na izvrstnem 14. mestu.

Alex Cisar (c) A.M./Sloski

Cisar se je v sončnem vremenu danes podal na pot kot 30. Na 12.5 kilometrski preizkušnji je prehiteval tekmovalce pred seboj. Odlično opravil prvi strelski nastop, na drugem pa je pustil nepokrito eno tarčo. Za še večji preboj po lestvici navzgor pa je krivo prvo streljanje stoje, kjer je zgrešil tri strele. Zadnje streljanje je znova opravil z odliko in tekmovanje zaključil na 14. mestu.

Na ženski zasledovalni tekmi smo imeli tri svoje predstavnice. Najboljše izhodišče je imela Nika Vindišar, ki pa je svojo včerajšnjo uvrstitev malenkost poslabšala. Zgrešila je namreč kar 7 strelov, vseeno pa izgubila le osem mest in tekmovanje zaključila na 28. mestu. Žal sta bili precej nenatančni tudi Nina Zadravec in Živa Klemenčič, ki sta tekmovanje zaključili na 54. in 55. mestu.


Sjusjoen, zasledovanje moški .: Uradni rezultati :.

Sjusjoen, zasledovanje ženske .: Uradni rezultati :.

Nazaj

Izdelava spletnih strani: Creatim

Copyright © 2007 - 2021 | Smučarska zveza Slovenije | Pravna obvestila | Piškotki | Politika varstva osebnih podatkov