DPNC – Gimnazija Franceta Prešerna omv.gif

kranj_zimadpnc.jpg
kontaktna oseba
Ivo ZUPAN
telefon
051/634-960
04/231-72-58
elektronski naslov
jwp/{vqboAtmptlj/tj
kamera
OMV center v živo

AP: Rok Jelen končal tako kot je začel - z zmago

10.03.2019

Francoski Chaux-Neuve je bil prizorišče zaključnih tekem letošnje sezone alpskega pokala v nordijski kombinaciji. Danes je vso konkurenco gladko premagal Rok Jelen.

Na včerajšnji tekmi je bil najboljši naš Ožbej Jelen, ki je bil že po skoku drugi, na koncu pa odličen tretji. Rok Jelen je prav tako izgubil eno mesto v teku, a je bil še vedno odličen peti, točke pa je na 20. mestu ujel tudi Gašper Brecl. Sijajno pa se je izšlo danes, ko je Rok Jelen ponovil zmago z uvodne tekme sezone, septembra v Winterbergu. Tokrat je konkurence ugnal za pol minute, potem ko je vodil že po skoku. Ožbej Jelen je bil 14., tokrat je točke na 22. mestu vpisal še Matic Hladnik. Skupno je Rok Jelen končal na drugem mestu.

S sezono so zaključile tudi nordijske kombinatorke. Včeraj je Ema Volavšek po drugem mestu po skoku na koncu zasedla odlično 3. mesto, Nika Prevc je po vodstvu po skoku zasedla 8. mesto tik pred Silvo Verbič. Danes je Prevčeva končala tik pod zmagovalnim odrom, Volavškova je bila 5., Verbičeva pa pa 11. Skupno je Volavškova končala na 3. mestu.


Nazaj

Izdelava spletnih strani: Creatim

Copyright © 2007 - 2021 | Smučarska zveza Slovenije | Pravna obvestila | Piškotki | Politika varstva osebnih podatkov