IBU Junior: Štirje naši na zasledovalno tekmo, najboljša Vindišarjeva na 20. mestu

09.03.2019

Na Norveškem v Sjusjoenu sta bila danes v kategoriji IBU Junior na sporedu sprinta v ženski in moški konkurenci. Najboljša uvrstitev je uspela Niki Vindišar, ki je bila 20. Poleg nje so se še trije naši obetavni biatlonci uvrstili na jutrišnjo zasledovalno tekmo.

Alex Cisar je danes 2x zgrešil leže (c) A.M./Sloski

Najprej so se na progo podali fantje, kjer je bil naš veliki up Alex Cisar.  Cisar je tudi bil naš najbolje uvrščeni tekmovalec, a je na streljnaju leže zgrešil dve tarči in sprint zaključil na 30. mestu.  Njegov zaostanek pred jutrišnjo zasledovalno tekmo pa znaša malenkost manj kot 2 minuti. Preostalim našim trem tekmovalcem se na žalost ni uspelo uvrstitit na jutrišnjo tekmo. Nastopili so še Luka Naglič, Toni Vidmar in Matic Repnik.

Veliko bolj so bile danes ekipno uspešna dekleta. najboljša je bila Nika Vindišar, ki je bila 20., na žalost pa ponovno pustila dve nepokriti tarči stoje. Njen zaostanek za zmagovalko znaša 1:18.1. Nina Zadravec je bila 31. s tremi zgrešenimi streli. Jutri bo nastopila še Živa Klemenčič, ki je prav tako zgrešila trikrat in zasedla 58. mesto. Tais Vozelj je danes zasedla 71. mesto.


Sjusjoen, sprint moški .: Uradni rezultati :.

Sjusjoen, sprint ženske .: Uradni rezultati :.

Nazaj

Izdelava spletnih strani: Creatim

Copyright © 2007 - 2021 | Smučarska zveza Slovenije | Pravna obvestila | Piškotki | Politika varstva osebnih podatkov