DPNC – Gimnazija Franceta Prešerna omv.gif

kranj_zimadpnc.jpg
kontaktna oseba
Ivo ZUPAN
telefon
051/634-960
04/231-72-58
elektronski naslov
jwp/{vqboAtmptlj/tj
kamera
OMV center v živo

Kombinatorci po osmih letih pripeljali novo generacijo

04.03.2019

V prostorih zlatega sponzorja nordijskih disciplin reprezentanc Slovenije Sberbank d. d. se je danes zbrala naša reprezentanca, ki se je vrnila z nedavnega svetovnega prvenstva v Seefeldu.


Predsednik uprave Sberbank d. d., Gašpar Ogris Martič

Nam je v veliko čast, da lahko pozdravimo tako veliko ekipo v naših prostorih. Zdaj že kar nekaj časa sodelujemo s Smučarsko zvezo Slovenije in verjamem, da je to sodelovanje v obojestransko korist. Verjamem, da bo tako tudi ostalo. Čestitke za vse športne uspehe na svetovnem prvenstvu. V zadnjem delu sezone vam želim, da se bo tako nadaljevalo, predvsem pa, da boste na koncu sezone prišli zdravi in nepoškodovani domov.

Namestnik predsednika uprave Sberbank d.d., Aleš Zajc

Prav lepo je videti športni del ekipe v takem delu. Pridružil bi se Gašparjovim besedam. Za vami je večji del sezone, nekaj jo je še ostalo. Naredite kar je možno, nato pa v počitek in nove zmage. Zelo me veseli, da ste tokrat prišli v naše prostore. Vse najlepše še naprej!

Direktor Smučarske zveze Slovenije, Franci Petek

Še enkrat vse čestitke Katji in Anamariji ter celotni ekipi! Počaščen sem, da sem imel srečo v živo spremljati razplet. Bilo je res izjemno! To me navdušuje in motivira za to, da tudi mi delamo za vas, da smo vam na voljo in vse pripravimo, da lahko delate za konkurenčne nastope. Vesel sem tudi, da sem imel priložnost biti na zadnji tekmi, kjer smo nastopali Slovenci, torej na mešani ekipni tekmi. Tudi tam je bilo izjemno razburljivo. Tu pa se je pokazalo, da se včasih ne izide čisto po tvojih željah ali čisto po tistem, česar si v tistem trenutku sposoben. Verjamem, da ste v tistem trenutku tega bili sposobni, športni razplet pa se je izkazal žal drugače. Pridružujem se obema prejšnima sogovornikoma. Želim vam, da do konca sezone date svoj maksimum od sebe, predvsem zaradi sebe, da dokažete, kaj ste delali in česa ste sposobni. Srečno!

Glavni trener nordijskih kombinatorcev, Mitja Oranič

Zdaj ko smo prespali, moramo reči, da smo lahko zadovoljni. Po osmih letih smo pripeljali novo generacijo na svetovna prvenstva. Kot športniki in trenerji imamo veliko željo in bi radi boljše rezultate. Moramo biti zadovoljni z mesti okoli trideset. Z nami sta bila dva res mlada fanta, 18 in 19 let stara. Z optimizmom lahko gledamo naprej.

Vid Vrhovnik

Za Planico 2023 je moj cilj medalja.

Nazaj

Izdelava spletnih strani: Creatim

Copyright © 2007 - 2020 | Smučarska zveza Slovenije | Pravna obvestila | Piškotki | Politika varstva osebnih podatkov