AP: Odlični nastopi biatloncev na Pokljuki

24.02.2019

Pokljuka je bila včeraj in danes prizorišče alpskega pokala v biatlonu. Slovenski biatlonci so zabeležili odlične rezultate in se skupno v dveh dneh 14 zavihteli na oder za zmagovalce. 

Biatlonci in biatlonke so se včeraj merili v sprintu, danes pa je sledila individualna preizkušnja. Na tekmah alpskega pokala tekmovanje poteka v več kategorijah. Na pokljuki so se tako merili v kategorijah člani, mlajši člani, starejši mladinci in mlajši mladinci. Zmage v sprintu so se tako včeraj veselili Alex Cisar, ki je bil najboljši v kategoriji starejših mladincev, Nika Vindišar, je zmagala v kategoriji mlajših mladink, Lena Repinc pa je bila najboljša v kategoriji mlajših mladink. Izjemno uspešen dan so z uvrstitvami na oder za zmagovalce dopolnili Marko Vozelj ( 3. mesto med mlajšimi mladinci), Jure Zidar (3. mesto - starejši mladinci), Klara Vindišar (3. mesto - mlajše mladinke), Tais vozelj (2. mesto - mlajše članice). 

Odlično so naši biatlonci nastopali tudi danes na individualni preizkušnji. Včerajšnji uspeh so ponovili Cisar, N. Vindišar in Lena Repinc, ki so se veselili še druge zmage v dveh dneh. Na stopničke so posegli še Lea Einfalt (3. mesto - članice), Vozelj (2. mesto - mlajše članice), Luka Naglič (2. mesto - mlajši člani), Jerne Gropečnik (3. mesto - starejši mladinci), Vozelj (2. mesto - mlajši mladinci).


AP: Pokljuka, sprint moški .: Uradni rezultati :.

AP: Pokljuka, sprint ženske .: Uradni rezultati :.

AP, Pokljuka, individualne preizkušnje .: Uradni rezultati :.

Nazaj

Izdelava spletnih strani: Creatim

Copyright © 2007 - 2021 | Smučarska zveza Slovenije | Pravna obvestila | Piškotki | Politika varstva osebnih podatkov