44. Pokala Loka – drugo mesto Sešlarja na veleslalomu

09.02.2019


Dekleta in fantje so se na Starem vrhu pomerili na veleslalomskih preizkušnjah 44. Pokala Loka. Prvi dan tekmovanja je v kategoriji U14 nastopilo 90, v U16 pa 115 tekmovalk in tekmovalcev, ki so prišli iz tridesetih držav. Preizkušnje so potekale na zelo visokem navoju in v idealnih razmerah, za kar gre zahvala predvsem organizatorju SK Alpetour.FOTOGALERIJA >>>

Slovenski junak dneva je postal Andraž Sešlar (SK Olimpija), ki je med starejšimi dečki osvojil odlično drugo mesto, izkazal pa se je tudi Jakob Anderlič, ki je bil četrti (SD Novinar). Med starejšimi deklicami sta bili v ospredju članici SK Domel Železniki, Nina Drobnič in Rebeka Kalan, ki sta osvojili 6. in 8. mesto.

Pri mlajših deklicah je bila od Slovenk najvišje uvrščena Hana Andolšek Vertovšek (SK Domel Železniki), ki je postavila deveti čas voženj, pri mlajših dečkih pa Gal Hajdinjak (SK Alpetour), ki je zasedel 15. mesto. Naši ostali smučarji so imeli nekaj smole na sicer zahtevni progi, novo priložnost pa bodo imeli že jutri na slalomskih preizkušnjah.

Uradni rezultati >>>

Nazaj

Izdelava spletnih strani: Creatim

Copyright © 2007 - 2021 | Smučarska zveza Slovenije | Pravna obvestila | Piškotki | Politika varstva osebnih podatkov