Dvornikova še nadgradila včerajšnji rezultat

05.02.2019

V avstrijskem Obdachu so se smučarke pomerile še na drugem slalomu za evropski pokal v dveh dneh. Znova je odlično formo potrdila Neja Dvornik, ki je današnji slalom končala na izvrstnem 6. mestu. Uspeh sta s 14. in 25. mestom dopolnili Andreja Slokar in Klara Livk. 

Neja Dvornik je slaloma v Obdachu končala na 7. in 6. mestu. (c) Gepa

Neja Dvornik je odlično odpeljala drugo vožnjo, v kateri je dosegla tretji čas in napredovala za pet mest. Na koncu je za zmagovalko Gabrielo Capovo iz Češke zaostala 1 sekundo in 42 stotink. Dobro so nastopile tudi ostale Slovenke na startu. Tako kot Dvornikova je svojo včerajšnjo uvrstitev izboljšala tudi Andreja Slokar, ki je bila danes 14. Nekaj točk evropskega pokala pa je ujela tudi Klara Livk, ki je slalom končala na 25. mestu.  Natopile so še tri naše tekmovalke. Pika Dvornik je bila za točke evropskega pokala prepočasna in je zasedla 39. emsto. Saša Brezovnik in Katja Lokar pa sta naredili napako v drugi vožnji.

Zmagovalni oder so zasedle iste tekmovalke kot včeraj. Danes je zmagala včeraj drugouvrščena Capova. Emelie Wikstroem iz Švedske je tretjemu mestu dodala še drugo, včerjašnja zmagovalka Katharina Huber pa je bila danes tretja.


Uradni rezultati-slalom-Obdach>>>

Nazaj

Izdelava spletnih strani: Creatim RP

Copyright © 2007 - 2020 | Smučarska zveza Slovenije | Pravna obvestila | Piškotki | Politika varstva osebnih podatkov