Slovenski nastopi v Vratni

25.01.2019


Slovenijo so na letošnjem že 38. mednarodnem tekmovanju v Vratni na Slovaškem zastopali tekmovalci centralne regije. Tekmovanja so se udeležili mladi smučarji in smučarke kategorij U14 in U16 iz 18 držav. Tekmovalce je pričakalo sonce in -15°C .FOTOGALERIJA >>>

V veleslalomu je bil pri dečkih U14 najboljši Matija Šenk (SK Olimpija), ki je bil sedmi. Amadej Kobe (SD Novinar) je zasedel štirinajsto mesto, njegova klubska kolegica Alina Leskovec pa devetnajsto. Pri dečkih U16 sta v veleslalomu Jaka Pregrad in Žiga Rogelj (oba SK Ljubljana Kristianija) zasedla 15. oziroma 16. mesto.

Sledil je še hladnejši slalomski dan z -18°C, ki pa je bil veliko bolj uspešen. Amadej Kobe je bil četrti, s tem, da je četrto mesto zgrešil le za devet stotink, Matija Šenk (SK Olimpija) je bil deveti, Luka Gmajnar (SD Novinar) 13., Alina Leskovec (SD Novinar) pa si je prismučala osmo mesto. Pri dečkih U16 je Jaka Pregrad postavil deseti čas voženj.

Z udeležbo na tradicionalnem tekmovanju, ki je bilo izvedeno na zelo visokem nivoju so tekmovalci centralne regije dobili nove in zelo koristne izkušnje na mednarodnem tekmovanju.

Nazaj

Izdelava spletnih strani: Creatim

Copyright © 2007 - 2020 | Smučarska zveza Slovenije | Pravna obvestila | Piškotki | Politika varstva osebnih podatkov