IBU pokal: Odlični nastopi naših mladincev na Poljskem

13.01.2019

Konec tedna se je na Poljskem, v Dusznikiem Zdroju nadaljeval tudi IBU pokal v biatlonu. Biatlonci in biatlonke so se pomerile na dveh tekmah v sprintu, kjer so odlične uvrstitve zabeležili tudi naši mladi biatlonci, ki so se pomerili v članski kategoriji.

Lovro Planko se je razveselil nastopa brez zgrešenega strela (c) A.M./ SloSki


Najboljšo uvrstitev je zabeležil Lovro Planko, ki je na drugi na tekmi zadel vseh deset tarč in se uvrstil na 16. mesto. Odličen nastop Planka je dopolnil Alex Cisar, ki je zgrešil en strel stoje in zasedel 29. mesto.   Na prvi tekmi sta bila fanta malo manj natančna in oba pustila nepokriti dve tarči. Cisar je na prvem sprintu zasedel 32. mesto, Planko pa je bil 39.

Na Poljskem so tekmovala tudi naša mlada dekleta.  Prvi dan tekmovanja se je najbolj izkazala Živa Klemenčič, ki je zgrešila dva strela stoje in se uvrstila na 41. mesto.  Nika Vindišar je morala štirikrat zaviti v kazenski krog in je tako zasedla 59. mesto.  Maruša Luštrik je bila s šestimi zgrešenimi streli 78. Na drugi tekmi je najboljšo uvrstitev zabeležila Vindišarjeva, ki je bila 42., Klemenčičeva je bila 56., Luštrikova pa je zasedla 75. mesto.

Uradni rezultati-sprint-moški-prva tekma

Uradni rezultati-sprint-moški-druga tekma

Uradni rezultati.sprint-ženske-prva tekma

Uradni rezultati-sprint-ženske-druga tekma

Nazaj

Izdelava spletnih strani: Creatim

Copyright © 2007 - 2021 | Smučarska zveza Slovenije | Pravna obvestila | Piškotki | Politika varstva osebnih podatkov