AP: Alex Cisar sezono začel z dvema zmagama

09.12.2018

V avstrijskem Obertilliachu se je začela sezona alpskega pokala za mlade biatlonske upe. Z dvema zmagama je sezono odprl Alex Cisar.

Alex Cisar je sezono začel z dvema zmagama v Avstriji (c) A. M.

Prve tekme sezone 2018/19 so v Avstriji dočakali tudi mladi biatlonci in biatlonke. Na tekmah alpskega pokala je v Obertilliachu v kategoriji mlajših mladincev Alex Cisar zmagal danes v kategoriji Youth I in včeraj v kategoriji Youth 2. Včeraj je Klara Vindišar njegov uspeh dopolnila z zmago med mlajšimi mladinkami v kategoriji Youth I, Živa Klemenčič je med mlajšimi mladinkami v kategoriji Youth II včeraj zmago zgrešila za eno mesto. Včeraj sta na petem mestu končala Matic Repnik med mlajšimi mladinci v kategoriji Youth II in Nina Zadravec med mladinkami. 

Danes je na stopničke s tretjim mestom stopila Lena Repinc med mlajšimi mladinkami v kategoriji Youth I, tik pod odrom sta v isti kategoriji ostala Lovro Planko in Klara Vindišar. Toni Vidmar je med mlajšimi mladinci v omenjeni kategoriji zasedel 5. mesto, Kaja Marič je bila 6., Nika Vindišar pa je med mladinkami zasedla čestro mesto. Prihodnji konec tedna naše mlade upe čaka začetek IBU mladinskega pokala v švicarskem Lenzerheideju.

Nazaj

Izdelava spletnih strani: Creatim

Copyright © 2007 - 2022 | Smučarska zveza Slovenije | Pravna obvestila | Piškotki | Politika varstva osebnih podatkov