Jesenski prestopni rok za panogo alpsko smučanje: 10. - 30. 9. 2018

04.09.2018

V skladu z veljavnim Pravilnikom o registraciji tekmovalcev Smučarske zveze Slovenije, je redni prestopni rok med 10. in 30. aprilom 2018. Izredni prestopni rok za panogo alpsko smučanje pa je med 10. in 30. septembrom 2018.

Tekmovalce opozarjamo, da bodo veljavni samo prestopi, ki bodo realizirani v skladu z veljavnim pravilnikom.

Posebno pozornost je potrebno nameniti:

- Roku oddaje ZAHTEVKA ZA IZPIS. Veljavni bodo prestopi, katerih zahtevki bodo oddani med 10. in 30. septembrom 2018 (najkasneje do 24. ure na dan 30. september; zahtevki oddani pred in po prestopnem roku ne bodo upoštevani).

- Načinu oddaje zahtevka – s priporočeno pošto domicilnemu klubu in Smučarski zvezi Slovenije, Podutiška 146, 1000 Ljubljana. Dokazilo o oddaji naj se shrani do zaključka postopka.

- Ko pošljete v naslednjih dneh IZPISNICO iz sedanjega kluba, ste izpisani iz kluba ( ste brez kluba ). Ko izberete nov klub, mu morate posredovati Izpisnico iz prejšnjega kluba in ta vas enostavno vpiše v Modro kartico za naslednjo sezono.

Predloga zahtevka in Pravilnik o registraciji tekmovalcev SZS za izpis se nahaja v prilogi.

Ko in če je prestop narejen skladno z zgoraj opisanim postopkom oziroma Pravilnikom o registraciji tekmovalcev se tekmovalca včlani v novo društvo – klub in postopek je zaključen. Prestope obravnava tekmovalna komisija.

Alpska pisarna sprejema izpisnice (v pisni obliki): bmqjofAtmptlj/tj

Več na: http://www.modrakartica.com/index.php?t=novice&id=102


Zahtevek za izpis >>>

Registracijski pravilnik >>>

Nazaj

Izdelava spletnih strani: Creatim

Copyright © 2007 - 2022 | Smučarska zveza Slovenije | Pravna obvestila | Piškotki | Politika varstva osebnih podatkov