Worldranking Race 2018 Vuzenica

14.08.2018


V letu 2018 smo že četrto leto zapored v smučarskemu klubu Vuzenica organizirali dogodek InLine slalom. Z letošnjim dogodkom smo Vuzenico in Slovenijo postavili na zemljevid sveta na področju tekem InLine slaloma za točke svetovnega pokala.Letošnji dogodek je omogočal pridobivanje točk svetovnega pokala. S tem smo privabili klube in tekmovalce iz štirih držav in sicer Slovenije, Italije, Češke in Srbije.

Tekmovalci, ki so na tekmi tekmovali za točke svetovnega pokala, so pred Vuzenico že izvedli tekme na Češkem, Poljskem, Slovaškem, Nemčiji ter Italiji. Po tekmi v Vuzenici pa se karavana seli v Španijo, Srbijo, Poljsko in na koncu meseca oktobra na Japonsko.

Še vedno ohranjamo InLine slalom v Vuzenici zanimiv širšemu spektru tekmovalcev. Iz tega razloga se ga z veseljem udeležijo tekmovalci od najmlajših in vse tja do kategorije seniorjev.

Tudi letos smo podelili nagrade za naslov Grofa in Grofice Pohorja – kombinacijska tekma zimske discipline SciCross v mesecu marcu na domačem smučišču KOPE in InLine slaloma poleti.

Pri organizaciji prireditve je sodelovalo 45 članov smučarskega kluba Vuzenica od najmlajših do najstarejših. Izvedli smo odlične prireditve! Hvala!

SK Vuzenica

Utrinki in rezultati >>>

Nazaj

Izdelava spletnih strani: Creatim

Copyright © 2007 - 2022 | Smučarska zveza Slovenije | Pravna obvestila | Piškotki | Politika varstva osebnih podatkov