DPNC – Gimnazija Franceta Prešerna omv.gif

kranj_zimadpnc.jpg
kontaktna oseba
Ivo ZUPAN
telefon
051/634-960
04/231-72-58
elektronski naslov
jwp/{vqboAtmptlj/tj
kamera
OMV center v živo

Paloma pozdravila slovenske orlice

16.06.2018

Paloma d. d. že vrsto let sodeluje s panogo za smučarske skoke in nordijsko kombinacijo, tokrat je podjetje pripravilo prav poseben dogodek, ki so se ga udeležile tudi naše smučarke skakalke.

Paloma d. d. je pod okriljem programa Paloma bodi fit znova pripravila dogodek za zaposlene in lokalno skupnost, katerega glavni namen je promovirati zdravje in zdrav način življenja kot pomembno vrednoto. Podjetje je na dogodku čestitalo smučarkam skakalkam za dosežke v pretekli sezoni in ji zaželelo veliko uspehov za prihodnjo. 

Ob prjetnem druženju je ob tej priložnosti nekaj besed namenil tudi predsednik zbora za skoke in nordijsko kombinacijo, Ljubo Jasnič: "Panoga za smučarske skoke in nordijsko kombinacijo sodeluje s podjetjem Paloma d.d. že vrsto let. Zvesti sponzorji, ki nam stojijo ob strani v dobrem in slabem so zas del naše ekipe. Veliko uspehov soustvarjamo na svetovni ravni. Dekleta s ponosom nosijo ime podjetja doma in po svetu, kar dokazuje na pripadnost in skupno sodelovanje. Prepričani smo, da je pred nami nova izvrstna sezona v kateri bodo dekleta posegla po zmagah in verjamemo, da se bomo po svetovnem prvenstvu, ki nas čaka to zimo v Seefeldu lahko skakali od veselja. Brez sodelovanja z zvestimi sponzorji, bi bila ta pot bolj trnova in veliko težja. Zato mi dovolite, da se v imenu vseh tekmovalk, strokovnega štaba in klubov zahvalim za dolgoletno sodelovanje. Prepričan sem, da je pred nami še veliko skupnih uspehov."


Nazaj

Izdelava spletnih strani: Creatim

Copyright © 2007 - 2022 | Smučarska zveza Slovenije | Pravna obvestila | Piškotki | Politika varstva osebnih podatkov