DPNC – Gimnazija Franceta Prešerna omv.gif

kranj_zimadpnc.jpg
kontaktna oseba
Ivo ZUPAN
telefon
051/634-960
04/231-72-58
elektronski naslov
jwp/{vqboAtmptlj/tj
kamera
OMV center v živo

Skakalci pod vodstvom novega trenerja že pridno trenirajo

08.05.2018

Člani slovenske A skakalne reprezentance so v Kranju začeli s suhimi treningi in s pripravami na sezono 2018/19, ki vrhunec prinaša s svetovnim prvenstvom nordijskih disciplin v avstrijskem Seefeldu. 

Člani članske in mladinske A reprezentance Slovenije za sezono 2018/19 (c) SloSki

Pod vodstvom glavnega trenerja A reprezentance, Gorazda Bertonclja, je danes v Kranju trenirala A ekipa, kateri je družbo delala tudi mlada A ekipa pod vodstvom Janija Grilca. Na skupnem treningu na kranjskem stadionu so bili zbrani člani A reprezentance v kateri so Peter Prevc, Anže Semenič, Tilen Bartol, Domen Prevc in Jernej Damjan, ki bo tudi letos za fizično pripravo skrbel po lastnem programu. V mladi A reprezentanci so Timi Zajc, Žiga Jelar, Bor Pavlovčič in Anže Lanišek. Medtem, ko bo Grilc vodil mlado reprezentanco, bosta pomočnika Bertonclju Nejc Frank in Matevž Šparovec.

"Smo v tretjem tednu priprav, treningov se zelo veselimo. Fantje so motivirani, sveži in sprejemajo nove ideje. Poletne tekme, ki so razpršene, bomo sistematično izbirali za vsakega skakalca. V drugem delu priprav bo tudi vsak imel individualni program. Konkretni cilj poletnih tekem je, da vseskozi zadržimo kvoto šestih skakalcev, najbolj pomembno pa je, v kakšni formi bodo fantje 15. novembra," je povedal 42-letni Bertoncelj, ki bo fante prvič na skakalnico sicer odpeljal konec tega meseca v Planici.


Nazaj

Izdelava spletnih strani: Creatim

Copyright © 2007 - 2022 | Smučarska zveza Slovenije | Pravna obvestila | Piškotki | Politika varstva osebnih podatkov