V Kranjski Gori na stopničkah Robnikova, Hrovatova in Hadalin

06.03.2018

Po tekmah svetovnega pokala alpskih smučarjev minuli konec tedna se danes in jutri v Kranjski Gori alpski smučarji in smučarke merijo še za točke pokala FIS.

Meta Hrovat (c) GEPA

Na današnjem veleslalomu je dvojno domačo zmago preprečila Finka Rikka Honkainen, ki je Tino Robnik, sicer vodilno po prvi vožnji, premagala za 34 stotink, enak čas pa je vpisala tudi Meta Hrovat, po prvi vožnji tretjeuvrščena. Saša Brezovnik je bila 10., točke so osvojile tudi Rebeka Oblak na 14., Ula Stella Podrepšek na 16., Eva Zimšek na 23., Ana Zimšek na 24., Lara Ciglič na 26. in Maruša Šmid na 29. mestu.

Med moškimi je za Norvežanoma Marcusom Monsenom in Rasmusom Windingstadom na tretjem mestu 26 stotink zaostal Štefan Hadalin, potem ko je bil po prvi vožnji drugi. Točke so osvojili tudi Žan Grošelj na 16., Jure Čas na 21., Žan Špilar na 24., Krištof Fabjan na 26., Maks Jan Mirnik na 28. in Anže Gartner na 30. mestu. Jutri bosta v Kranjski Gori na sporedu še dva veleslaloma. Vse tekme v Kranjski Gori štejejo tudi za NLB mladinski pokal.

Uradni rezultati >>>

Nazaj

Izdelava spletnih strani: Creatim

Copyright © 2007 - 2022 | Smučarska zveza Slovenije | Pravna obvestila | Piškotki | Politika varstva osebnih podatkov