MSP: Za konec prvenstva 4. mesto Pojetove in 7. mesto Cisarja

04.03.2018

V estonskem Otepääju se je končalo mladinsko svetovno prvenstvo v biatlonu. Za konec so bile na sporedu zasledovalne preizkušnje.

Alex Cisar v lovu na zasledovalni tekmi (c) AM

V kategoriji mlajših mladincev je Alex Cisar napadal s četrtega mesta po sprintu, ob sedmih zgrešenih strelih pa je v zahtevnih razmerah na zasledovalni tekmi padel na 7. mesto. Kar 18 mest je pridobil Toni Vidmar, ki je zgrešil le dvakrat in je s 27. mesta napredoval na 45. mesto, tudi Lovro Planko je napredoval in sicer z 38. na 36. mesto, kljub temu da je zgrešil sedemkrat. Med mlajšimi mladinkami je Živa Klemenčič z 22. mesta napredovala na 18. mesto, Nika Vindišar pa je s 40. mesta prišla do 26. mesta.

Odličen nastop je med mladinkami znova uspel tudi Urški Poje, ki je z enim zgrešenim strelom z 5. mesta napredovala na četrto, za medaljo pa je zaostala 14 sekund. Polona Klemenčič je z 41. mesta z enim zgrešenim strelom napredovala kar do 23. mesta, Nina Zadravec pa je s 26. mesta padla na 37. mesto. Edini mladinec, Luka Naglič, je z 48. mesta ob osmih zgrešenih strelih padel na 54. mesto.


Nazaj

Izdelava spletnih strani: Creatim

Copyright © 2007 - 2022 | Smučarska zveza Slovenije | Pravna obvestila | Piškotki | Politika varstva osebnih podatkov