DPNC – Gimnazija Franceta Prešerna omv.gif

kranj_zimadpnc.jpg
kontaktna oseba
Ivo ZUPAN
telefon
051/634-960
04/231-72-58
elektronski naslov
jwp/{vqboAtmptlj/tj
kamera
OMV center v živo

OPA igre: V Planici vso smetano pobrali mladi slovenski upi

25.02.2018

Pretekli konec tedna je Planica gostila OPA igre za mlade nordijske smučarje. Naši mladi skakalni upi so na skupno šestih tekmah le dve zmagi prepustili gostom iz tujine.

Najboljši na ekipni tekmi fantov (c) DPNC

Včeraj so bile v Planici na sporedu posamične preizkušnje na 80 in 102 metrski napravi. Med mlajšimi, rojenimi v ali po letu 2003 je zmagal Švicar Lean Niederberger pred našim Tajom Ekartom, Rok Masle je bil peti. Na večji napravi je med letniki 2001 in 2002 v le eni seriji prepričljivo zmagal Žak Mogel pred prvakom do 18 let, Janom Bombekom. Med mlajšimi dekleti je slabila Nemka Marie Nähring, najboljša naša je bila na četrtem mestu Ana Jereb. Med starejšimi dekleti so naša uprizorila kar četvorno zmago, slavila je Jerneja Brecl pred Katro Komar, tretje mesto sta si razdelili Kaja Urbanija Čož in Jerneja Repinc Zupančič.

Danes sta bili na sporedu ekipni tekmi. Med fanti je bila naša ekipa brez konkurence, sestavljali pa so jo Jernej Presečnik, Bombek, Mogel in Rok Oblak. Tudi med dekleti je bila zgodba zelo podobna, zmagovalno ekipo pa so sestavljale Repinc Zupančičeva, Komarjeva in Brecleva.


Nazaj

Izdelava spletnih strani: Creatim

Copyright © 2007 - 2022 | Smučarska zveza Slovenije | Pravna obvestila | Piškotki | Politika varstva osebnih podatkov