Borut Božič in Neja Dvornik na stopničkah v Hocdrindlu

22.02.2018

Avstrijski Hochrindl je v preteklih štirih dnevih gostil tekme Citizen in FIS tekme v superveleslalomu in veleslalomu. Lepi dosežki naših predstavnikov in predstavnic.

V ponedeljek so se tekmovalci pomerili v tekmovanju Citizen v superveleslalomu, dekleta kar dvakrat. Neja Dvornik je bila na prvih tekmah tretja, na drugi pa peta, 11. in 8. mesto je dosegla Žana Ciglič. V moški konkurenci je Borut Božič končal na 6., Jaka Dvornik pa na 15. mestu. 

V torek so bile na sporedu preostale predvidene tekme v superveleslalomu. Drugo moško tekmo za Citizen tekmovanje je Dvornik končal na 22. mestu. Na dveh superveleslalomih za FIS točke je bila Cigličeva 3. na prvi tekmi, Dvornikova pa 7. in peta. V moški konkurenci je Borut Božič na prvi tekmi na 4. mestu stopničke zgrešil za 6 stotink, na drugi tekmi je bil deseti.

Sreda je ponudila veleslalomske boje. Dekleta so si dvakrat razdelila točke FIS, Mišel Marovt je bila 9., Cigličeva pa na drugi tekmi naša najboljša sedma. V moški konkurenci je Božič stopil na stopničke, bil je tretji na prvi tekmi, na kateri je bil Tijan Marovt peti, na drugi tekmi pa je bil najboljši Jakob Fonda na 14. mestu. 

Danes sta bila na sporedu še veleslaloma v kategoriji Citizen. Ula Stella Podrepšek je bila peta, Rebeka Oblak 7., Božič pa je bil spet četrti, tokrat le 4 stotinke za tretjim mestom. Žak Žirovnik je bil osmi.

Uradni rezultati >>>

Nazaj

Izdelava spletnih strani: Creatim

Copyright © 2007 - 2022 | Smučarska zveza Slovenije | Pravna obvestila | Piškotki | Politika varstva osebnih podatkov