Volilna skupščina SZS 2018

30.01.2018


V prostorih Austria Trend Hotela v Ljubljani je potekala volilna skupščina Smučarske zveze Slovenije – Združenja smučarskih panog.FOTOGALERIJA >>>

Po otvoritvi ob 17.30 je sledila izvolitev organov skupščine delovnega predsedstva, verifikacijske komisije, volilne komisije ter zapisnikarja in dveh overovateljev zapisnika ter potrditev dnevnega reda.

Za tem je sledila potrditev zapisnika redne letne skupščine z dne 20.9.2017. Nato je bilo predstavljeno poročilo kandidacijske komisije o izvedbi postopka za evidentiranje kandidatov za volitve v organe SZS za novo mandatno obdobje.Po tem smo bili priča predstavitvi kandidata za predsednika SZS za mandatno obdobje 2018-2022, g. Enza Smrekarja in njegovi izvolitvi. Za člane Nadzornega odbora so bili izvoljeni Matjaž Kranjc, Jaka Kavčič, Viktor Vauhnik, Rok Cuderman in Benjamin Zagorc, za člane Častnega odbora pa Marija Simčič, Luka Steiner in Marjan Schnabl.

Zbrani na skupščini so bili seznanjeni s predhodno izvoljenimi predsedniki panog (Iztok Klančnik (alpsko smučanje), Marko Dolenc (biatlon), Samo Štante (deskanje na snegu), Roman Vidovič (smučanje prostega sloga), Ljubo Jasnič (smučarski skoki in nordijska kombinacija), Simon Jan (tek na smučeh), Franc Horvatiček (telemark)), predhodno izvoljenim predstavnikom organizacijskih komitejev tekem Svetovnega pokala v Sloveniji v IO SZS (Rajko Pintar) in predstavnikom predsedstva FIS v IO SZS (Janez Kocijančič).


Nazaj

Izdelava spletnih strani: Creatim

Copyright © 2007 - 2022 | Smučarska zveza Slovenije | Pravna obvestila | Piškotki | Politika varstva osebnih podatkov