Mladi biatlonci v Hochfilznu štirikrat na stopničkah

14.01.2018

Na tekmah alpskega pokala v biatlonu so naši mladi upi v avstrijskem Hochfilznu dosegli nove uspehe. Kar štirikrat so se povzpeli na oder za zmagovalce.

Slovenski upi v Avstriji na stopničkah (c) Andreja Mali

Včeraj je v kategoriji Youth 2 Alex Cisar zmagal z enim zgrešenim strelom, kar je v kategoriji Youth 1 uspelo tudi Lovru Planku, ki je zgrešil trikrat. Med dekleti je v kategoriji Youth 2 tretje mesto osvojila Tais Vozelj, ki je zgrešila tri tarče. Trojne stopničke so lepo zaokrožili Matic Repnik s šestim mestom v kategoriji Youth 1 in Anton Vidmar z 8. mestom v kategoriji Youth 2, Luka Naglič pa je bil v kategoriji Junior deveti.

Preletimo še nedeljske dosežke naših mladih upov. V kategoriji Youth 1 je bil Planko tokrat sedmi, medtem ko je bil Cisar z enim zgrešenim strelom znova nepremagljiv. Anton Vidmar je osvojil 11. mesto, zgrešil je trikrat, Tilen Gregorka je bil 13., Jure Zidar pa 14. V kategoriji Junior je bil Naglič na 12. mestu. Med dekleti je bila Živa Klemenčič četrta, Arh Ajda je osvojila 11. mesto, Vozljeva je v kategoriji Youth 2 osvojila 5. mesto, potem ko je zgrešila dvakrat.


Nazaj

Izdelava spletnih strani: Creatim

Copyright © 2007 - 2022 | Smučarska zveza Slovenije | Pravna obvestila | Piškotki | Politika varstva osebnih podatkov