CIT: Na drugi tekmi najboljša Slovenca Kosijeva in Pančur

04.01.2018

Na drugi veleslalomski preizkušnji kategorije Citizen v Kranjski Gori je za slovenske stopničke s tretjim mestom poskrbel Luka Pančur. Med dekleti je bila najboljša Mihaela Kosi na osmem mestu.

Premočne zmage se je med dekleti znova veselika Finka, Erika Pylkanen, ki je za 1,42 sekunde premagala Slovakinjo Barbaro Kantorovo in še za dodatnih 21 stotink rojakinjo Inko Antikainen. Najboljša Slovenka je bila tokrat Mihaela Kosi na 8. mestu, Žana Ciglič je bila danes 13., Katja Lokar 15., med trideseterico sta končali še Rebeka Oblak na 18. in Ana Zimšek na 25. mestu.

Med fanti je za stotinko sekunde zmagal Avstrijec Mario Martischnig pred Čehom Danielom Paulosom, 26 stotink je na tretjem mestu zaostal Luka Pančur. Tik pod stopničkami je bil Dušan Senčar, nato so se od 6. do 8. mesta zvrstili Krištof Fabjan, Matevž Rupnik in Žan Špilar, na mestih od 10. do 13. so bili včerajšnji zmagovalec Borut Božič, Nejc Naraločnik, Tadej Paščinski in Žak Žirovnik. Do novih FIS točk so prišli na 18. mestu še Jan Napotnik, na 23. in 24. mestu Maks Jan Mirnik in Anže Gartner ter na 28. mestu Aljaž Kastelic.

Nazaj

Izdelava spletnih strani: Creatim

Copyright © 2007 - 2022 | Smučarska zveza Slovenije | Pravna obvestila | Piškotki | Politika varstva osebnih podatkov