DPNC – Gimnazija Franceta Prešerna omv.gif

kranj_zimadpnc.jpg
kontaktna oseba
Ivo ZUPAN
telefon
051/634-960
04/231-72-58
elektronski naslov
jwp/{vqboAtmptlj/tj
kamera
OMV center v živo

COC-D: Rezultat sezone Logarjeve

01.10.2010

Liberec - Zadnjo tekmo celinskega pokala za dekleta v poletnem delu je v Libercu za pičle pol točke dobila Italijanka Elena Runggaldier pred Avstrijko Jacqueline Seifriedsberger in Line Jahr. Odlična je bila s petim mestom Eva Logar, uspeh pa so dopolnile Špela Rogelj, Maja Vtič, Anja Tepeš in Manja Pograjc.

Slovenska dekleta pod vodstvom Matjaža Triplata doživljajo ekipni preporod. Tokrat je eksplodirala Eva Logar, ki je končala tik pod stopničkami za zmagovalke, potem ko v finalni seriji ni podlegla bremenu vrhunskega rezultata. Nič kaj manj zadovoljni ne moremo biti z 11. in 12. mestom Špele Rogelj oz. Maje Vtič, prav tako ocena zelo dobro pa velja za Anjo Tepeš, ki je osvojila 16. mesto. Na 30. mestu je točko ujela še Manja Pograjc.

V finalni seriji zadnje tekme je prednost zadržala Italijanka Runggaldier pred morda prvo favoritinjo ob odsotnosti Daniele Iraschko, Seifriedsbergerjevo. Jahrova je na stopničke prišla s četrtega mesta.

Šest tekem, šest zmag

Na vrhu skupnega seštevka je po 11 tekmah s šestimi zmagami na šestih tekmah Iraschkova, ki ji sledi rojakinja Seifriedsbergerjeva z 10 točkami zaostanka, tretja pa je Colline Mattel iz Francije, ki je dolgo vodila, a zanimivo, nikoli zmagala, zbrala pa kar pet drugih mest. Najboljša naša je najmlajša - Špela Rogelj na 19. mestu, ki ji sledi Logarjeva na 20. mestu.


Na sliki: Eva Logar (c) sloski.si

Nazaj

Izdelava spletnih strani: Creatim

Copyright © 2007 - 2021 | Smučarska zveza Slovenije | Pravna obvestila | Piškotki | Politika varstva osebnih podatkov