Klemen Bauer diplomiral na Fakulteti za šport

09.11.2013


Član slovenske biatlonske reprezentance, dvakratni mladinski svetovni podprvak in članski svetovni podprvak z mešano štafeto je na Fakulteti za šport včeraj z najvišjo možno oceno zagovarjal diplomsko delo z naslovom Struktura tekmovalne uspešnosti na svetovnem prvenstvu v biatlonu 2013.FOTOGALERIJA >>>

Njegov zagovor so poslušali tudi preostali člani biatlonske ekipe, ki so se strinjali, da je Bauer suvereno opravil še z enim od življenjskih izzivov. "Res se mi je odvalil en velik kamen od srca, saj sem želel študij zaključiti kar čim prej. Ne vem, kaj mi več pomeni, kolajna s svetovnega prvenstva ali danes osvojeni naziv. Vsekakor vsak na svojem področju zelo veliko. Zahvaliti se moram mentorju dr. Janezu Vodičarju, somentorjem in profesorjem na fakulteti dr. Janezu Pustovrhu, dr. Bojanu Joštu in dr. Bojanu Leskovšku, ter seveda vsem najbližjim in članom reprezentance, ki so mi stali ob strani v času nastajanja moje diplome. Upam, da bodo ugotovitve in izsledki iz nje koristili tudi rodovom biatloncem, ki prihajajo za nami," so bile besede novopečenega profesorja športne vzgoje in trenerja.

Bauer je postal že četrti diplomant v vrstah slovenske biatlonske reprezentance, ki je obenem tudi aktivni tekmovalec. Pred njim so študije na fakultetah uspešno zaključili že Andreja Mali (Fakulteta za šport), Tadeja Brankovič Likozar (Fakulteta za organizacijske vede) in Peter Dokl (Fakulteta za varnostne vede).

Vodstvo Zbora za biatlon in slovenska biatlonska reprezentanca diplomantu Klemnu Bauerju iskreno čestitata za z odliko zaključene študijske obveznosti in mu želita še tako uspešno olimpijsko športno sezono.

Nazaj

Izdelava spletnih strani: Creatim

Copyright © 2007 - 2021 | Smučarska zveza Slovenije | Pravna obvestila | Piškotki | Politika varstva osebnih podatkov