DPNC – Gimnazija Franceta Prešerna omv.gif

kranj_zimadpnc.jpg
kontaktna oseba
Ivo ZUPAN
telefon
051/634-960
04/231-72-58
elektronski naslov
jwp/{vqboAtmptlj/tj
kamera
OMV center v živo

COC-D: Za začetek tri med petnajst

07.12.2010

Rovaniemi - Slovenske skakalke so zelo dobro začele novo sezono celinskega pokala na snegu. Na skakalnici Ounaasvaara so se vsa štiri dekleta prebila do točk, najboljša pa je bila Maja Vtič.

Naša najboljša skakalka, Vtičeva, je osvojila osmo mesto, potem ko je le tega zasedala že po prvi seriji skupaj s klubsko in reprezentančno kolegico, Evo Logar. Naša najboljša v lanskem skupnem seštevku celinskega pokala je v finalu malce nazadovala, a na koncu še vedno končala med najboljšo deseterico - ravno na 10. mestu. Zelo dober rezultat je uspel 15-letni Urši Bogataj, ki je prvič nastopila na uvodu na severu Finske in takoj osvojila 15. mesto. Mlada prebivalka iz Briš pri Polhovem Gradcu je bila zelo dobra že na včerajšnjem treningu, danes pa je svojo pripravljenost potrdila predvsem s 14. oceno finalne serije. Kot četrta izmed Slovenk je na severu Špela Rogelj, ki pa je danes želela preveč in se na koncu mora zadovoljiti s tremi točkami za 28. mesto.

Zmage in sicer zanesljive se veseli Američanka Jessica Jerome pred Avstrijko Danielo Iraschko, tretje mesto pa je osvojila Norvežanka Line Jahr. Jutri bo v Rovaniemiju na sporedu še ena tekma za točke celinskega pokala za dekleta.


Na sliki: Maja Vtič, Špela Rogelj in Eva Logar (c) sloski.si

Nazaj

Izdelava spletnih strani: Creatim

Copyright © 2007 - 2021 | Smučarska zveza Slovenije | Pravna obvestila | Piškotki | Politika varstva osebnih podatkov