DPNC – Gimnazija Franceta Prešerna omv.gif

kranj_zimadpnc.jpg
kontaktna oseba
Ivo ZUPAN
telefon
051/634-960
04/231-72-58
elektronski naslov
jwp/{vqboAtmptlj/tj
kamera
OMV center v živo

Ob Emi Volavšek med deseterico v Beljaku tudi Silva Verbič

04.09.2021

Na predzadnji tekmi poletne velike nagrade je Ema Volavšek v avstrijskem Beljaku zasedla 6. mesto, rezultat kariere je z 10. mestom vpisala Silva Verbič.

Novi odlični dosežki za našo nordijsko kombinacijo, avtorici pa Ema Volavšek in Silva Verbič (c) SloSki

Do četrte zmage na četrti tekmi je prišla Norvežanka Gyda Westvold Hansen, ki je ugnala tri Avstrijke, druga je bila Annalena Slamik z zaostankom minute in 13 sekund, tretja Lisa Hirner z zaostankom minute in 24 sekund, Ema Volavšek pa je po slabšem skoku, imela je enajsti rezultat znova rezultat popravljala s tekom, kjer je imela drugi čas, s končnim zaostankom minute in 57 sekund pa je zasedla 6. mesto. Prvič je med elito nastopila Silva Verbič, ki je imela 15. čas teka in 7. rezultat skokov, kar jo je uvrstilo na odlično 10. mesto z zaostankom dveh minut in 57 sekund.

Novih točk pa se veseli tudi Vid Vrhovnik, ki je na 10 km preizkušnji zasedel 23. mesto z zaostankom 2 minut in 22 sekund za zmagovalcem Ilko Herolo iz Finske. Gašper Brecl je na 42. mestu ostal brez uvrstitve med trideseterico, Matic Hladnik pa preizkušnje ni dokončal.

Jutri bo v Beljaku na sporedu še finalna tekma sezone, Ema Volavšek ima na drugem mestu 24 točk prednosti pred Hirnerjevo.


Nazaj

Izdelava spletnih strani: Creatim

Copyright © 2007 - 2021 | Smučarska zveza Slovenije | Pravna obvestila | Piškotki | Politika varstva osebnih podatkov