DPNC – Gimnazija Franceta Prešerna omv.gif

kranj_zimadpnc.jpg
kontaktna oseba
Ivo ZUPAN
telefon
051/634-960
04/231-72-58
elektronski naslov
jwp/{vqboAtmptlj/tj
kamera
OMV center v živo

AP: Ema Volavšek sezono sklenila s skupno tretjim mestom

14.03.2021

Francoski Premanon je v minulih dneh gostil finalni tekmi letošnje sezone alpskega pokala, na katerih se je znova izkazala Ema Volavšek.

Ema Volavšek je sezono sklenila z drugim mestom © GEPA

Najboljša slovenska kombinatorka je nastopila na štirih tekmah te sezone, le enkrat pa ni stopila na zmagovalni oder. Včeraj je za stopničkami zaostala le 8 sekunda, po skoku je bila sedma, na koncu pa četrta. Zmagala je Italijanka Annika Seiff, Silva Verbič je zasedla 13. mesto. Volavškova je z najboljšim časom teka danes za 18 sekund na drugem mestu zaostala za Sieffovo, ki je imela po skokih kar minuto in 23 sekund naskoka pred vsemi. Verbičeva je postavila rezultat sezone z 10. mestom. 

Skupno je zmagala Avstrijka Sigrun Kleinrath pred Jenny Nowak, Volavškova pa je končala na odličnem tretjem mestu. Verbičeva je skupno končala na 21. mestu.

Med mladinci so včeraj do točk prišli Matic Hladnik, Uroš Vrbek in Matic Gerbajs, ki so se zvrstili med 24. in 28. mestom, danes je bil Hladnik 21., Vrbek pa je končal na 24. mestu. Skupno je bil najboljši naš v tej sezoni Vrbek na 28. mestu.


Nazaj

Izdelava spletnih strani: Creatim

Copyright © 2007 - 2021 | Smučarska zveza Slovenije | Pravna obvestila | Piškotki | Politika varstva osebnih podatkov