DPNC – Gimnazija Franceta Prešerna omv.gif

kranj_zimadpnc.jpg
kontaktna oseba
Ivo ZUPAN
telefon
051/634-960
04/231-72-58
elektronski naslov
jwp/{vqboAtmptlj/tj
kamera
OMV center v živo

Zadnji preizkus na plastiki bo okronal nove prvake

05.10.2020

V Kranju se bodo jutri za naslove državnih prvakov pomerili naši najboljši skakalci in skakalke na posamičnih tekmah in na tekmi mešanih parov.

Lani sta se pod Šmarjetno goro veselila dva dobra prijatelja © SloSki

Na srednji skakalnici v Kranju bosta naslov v posamičnih kategorijah branila Timi Zajc, ki je lani zmagal pred Anžetom Laniškom in Tilnom Bartolom ter Ema Klinec, ki bo naskakovala že četrti zaporedni poletni naslov. Lani je bila srebrna Urša Bogataj, bronasta pa Nika Križnar. V konkurenci mešanih parov so zmagali Ilirjani pred Žirovci in drugo ekipo Ilirije.

V Kranju se bo jutri vse začelo ob 16.30 uri s poskusno oz., če bo število prijavljenih tekmovalcev presegalo številko 50, s kvalifikacijsko serijo. Po krajši prekinitvi bosta nato sledili prvi seriji v konkurenci. Po koncu posamičnega tekmovanja bo pod žarometi potekala še tekma mešanih parov.

Jutrišnje preizkušnje bodo v članski konkurenci zadnje v tem poletju pred začetkom zimske sezone.

POSEBNE DOLOČBE COVID-19 za preprečevanje okužbe s SARS-CoV

  • Tekmovanja se lahko udeležijo SAMO ZDRAVI TEKMOVALCI brez znakov okužbe dihal (kašelj, kihanje, izcedek iz nosu, bolečine v mišicah in sklepih, bolečine v žrelu, vročina, glavobol) ali driske. Za vse udeležence bo potrebno podpisati izjavo o zdravstvenem stanju. Udeleženec izjavlja, da je zdrav, vsestransko pripravljen za aktivno udeležbo in zdravstveno sposoben za tekmovanje.
  • Za vse udeležence je na startnem in ciljnem prostoru OBVEZNA uporaba zaščitnih mask in upoštevanje medsebojne varnostne razdalje 2 metrov.
  • Obisk prireditve je zaradi večje koncentracije ljudi, velike verjetnosti tesnih stikov, glasnega govorjenja, povečane količine izdihanega zraka, tvegano za prenos okužbe z novim koronavirusom. Udeleženci in obiskovalci se prireditve udeležujejo na lastno odgovornost z zavedanjem tveganja, ki ga s tem prevzamejo. Organizator ne prevzema odgovornosti za prenos novega koronavirusa. Pri udeležbi je potrebno upoštevati priporočila in navodila NIJZ in organizatorja.
  • Na tehnični seji morajo vsi udeleženci seje nositi zaščitno masko, med udeleženci bo zagotovljena razdalja 1,5 m
  • Pri podeljevanju priznanj in pokalov bo zagotovljena razdalja 1,5 m, obvezna je maska za podeljevalca in prejemnika (podeljevanje bo potekalo brez rokovanja).

Nazaj

Izdelava spletnih strani: Creatim

Copyright © 2007 - 2021 | Smučarska zveza Slovenije | Pravna obvestila | Piškotki | Politika varstva osebnih podatkov