V nedeljo za državne naslove na rolkah

31.08.2020

Dol pri Ljubljani bo v nedeljo gostil državno prvenstvo na rolkah.

Dol pri Ljubljani bo v nedeljo središče za smučarje tekače in tekačice na tekaških rolkah. Tekmovanje za 12. Nacetov tek, ki bo štelo tudi za poletno državno prvenstvo 2020 in poletni pokal Alpina se bo začelo v nedeljo, 6. 9. ob 10. uri, nastopile pa bodo vse kategorije od šolske mladine do članov in članice. 

Zelo pomembno je, da se tekmovanja udeležijo le zdravi tekmovalci, brez znakov okužbe dihal ali driske. Vsi udeleženci bodo morali podpisati izjavo o zdravstvenem stanju, kjer bo udeleženec izjavil, da je zdrav, vsestransko pripravljen za aktivno udeležbo in zdravstveno sposoben za tekmovanje. Za vse udeležence bo na startnem in ciljnem prostoru obvezna uporaba zaščitne maske in upoštevanje medsebojne varnostne razdalje 2 metrov.

Obisk prireditve je zaradi večje koncentracije ljudi, velike verjetnosti tesnih stikov, glasnega govorjenja, povečane količine izdihanega zraka, tvegano za prenos okužbe z novo koronavirusno boleznijo. Udeleženci in obiskovalci se prireditve lahko udeležijo na lastno odgovornost z zavedanjem tveganja, ki ga s tem prevzemajo. Organizator ne prevzema odgovornosti za prenos nove koronavirusne bolezni covid-19. Pri udeležbi je potrebno upoštevati priporočila in navodila NIJZ in organizatorja.

Start tekmovalne proge bo pred gasilskim domom v Dolu pri Ljubljani. Proga bo potekala proti trgovini Mercator, kjer bo zavila skozi vas Dol proti vasi Kleče. V Klečah bo proga zavila levo proti vasi Podgora. Tu v podvozu prečka Zasavsko cesto in v Podgori zavije desno proti Petelinjam in se nadaljuje po cesti proti vasi Kamnica. Tam bo prečkala cesto Dolsko - Vinje in se nadaljevala po cesti proti Križevski vasi, kjer bo tudi cilj. Celotna dolžina tekmovalne proge bo 8,4 km.

Nazaj

Izdelava spletnih strani: Creatim

Copyright © 2007 - 2020 | Smučarska zveza Slovenije | Pravna obvestila | Piškotki | Politika varstva osebnih podatkov