Kids Tour 2020 – obvestilo

13.03.2020

Naslednjo nedeljo (22.3.) bi morala biti na Rogli na sporedu prva tekma otroškega državnega pokala v deskanju na snegu. V luči preventivnih ukrepov za zajezitev širjenja koronavirusa je izvedba tekme v tem trenutku pod vprašajem. Enako velja tudi za preostali dve razpisani tekmovanji (28.3., Vogel, 11.4., Kanin). Dokončna odločitev o izvedbi tekmovanja na Rogli bo naslednji teden objavljena na tej spletni strani, vsi ključni akterji pa bodo obveščeni tudi prek naših ostalih kanalov.

Kids Tour 2020 obvestilo

V sredo je bila na naši strani objavljena novica z vabilom in razpisom za otroški državni pokal v deskanju na snegu Kids Tour 2020. V luči ukrepov za zajezitev širjenja koronavirusa je izvedba prve tekme, ki bi morala biti na Rogli 22. marca v tem trenutku pod vprašajem. Enako velja za preostali dve razpisani tekmi (Vogel, Kanin).

Dokončna odločitev o izvedbi tekmovanja na Rogli bo naslednji teden objavljena na tej spletni strani, vsi ključni akterji pa bodo obveščeni tudi prek naših ostalih kanalov. Tudi informacije o izvedbi preostalih tekmovanj bodo objalvljene pravočasno.

Hvala za razumevanje!

Nazaj

Izdelava spletnih strani: Creatim RP

Copyright © 2007 - 2020 | Smučarska zveza Slovenije | Pravna obvestila | Piškotki | Politika varstva osebnih podatkov