Deskarski Kids Tour tudi letos!

11.03.2020

Zima letos pri nas s snegom ni bila preveč radodarna, a na koncu se nas je vendarle usmilila, tako da so nekatera naša zimskošportna središča poleg klasičnih prog pričela urejati tudi skoke in drsne objekte v snežnih parkih. Tako bosta predzadnji in zadnji marčevski ter drugi aprilski konec tedna znova v znamenju tekmovanj za otroški državni pokal v deskanju na snegu Kids Tour 2020. 22. marca bo na Rogli tekmovanje v veleslalomu, 28. marca in 11. aprila pa na Voglu oziroma Kaninu še tekmi v skokih prostega sloga (Big Air).

Kids Tour 2020

Deskarji bodo tekmovali v dveh starostnih kategorijah, starejši dečki (letnik 2005 do 2007) in mlajši dečki (letnik 2008 in mlajši), deskarke pa v enotni kategoriji deklic, pravico do nastopa imajo rojene v letu 2005 in mlajše. Prva tekma bo 22. marca na ROGLI (VELESLALOM), druga 28. marca na VOGLU (BIG AIR) in tretja ter hkrati zadnja 11. aprila na VOGLU (BIG AIR).  Zmagovalca in zmagovalka letošnje serije Kids Tour se bosta lahko pohvalila z naslovom ˝zmagovalec/ka otroškega državnega pokala v deskanju na snegu 2020˝.

˝Tekmovanja so vedno odlično organizirana, družba odlična. V vseh teh letih, ko sem tekmoval na Kids Touru, sem spoznal ogromno novih prijateljev z deskarskega sveta. Super je bilo. Če bo le priložnost se tudi letos oglasim na Voglu ali na Kaninu. Tokrat zgolj kot navijač, ˝ o vzdušju na tekmah pravi Ožbe Kuhar, ki je še lani tekmoval v tem domačem otroškem pokalu (zmagal je v konkurenci starejših dečkov), letos pa se kot B reprezentant že udeležuje tekem za evropski pokal, bil pa je tudi na Mladinskih olimpijskih igrah v Švici.

Uradni razpis za KIDS TOUR 2020 z vsemi podrobnostmi (splošne informacije, lokacije in termini, kategorije, discipline, štartnine, točkovanje, prijave) najdete v pdf priponki na dnu strani in na tej povezavi.

Na voljo je tudi že uradni razpis za prvo tekmo Kids Toura, veleslalom na Rogli, ki bo v nedeljo 22. marca. Tekmovanje bo hkrati štelo kot državno prvenstvo v veleslalomu za otroke do 15. leta. Razpis s prijavnico najdete nv pdf priponki na dnu strani in na tej povezavi.

VABILO_in_INFO_Kids_Tour_19-20.pdf
URADNI_RAZPIS_TEKMOVANJA_KT_Rogla_2020.pdf

 

Nazaj

Izdelava spletnih strani: Creatim RP

Copyright © 2007 - 2020 | Smučarska zveza Slovenije | Pravna obvestila | Piškotki | Politika varstva osebnih podatkov