MSP: Cisar in Vindišarjeva med petnajsterico v šprintu

01.02.2020

Danes so se v Lenzerheideju v šprintu pomerili mlajši člani in članice. Odlično sta nastopila Alex Cisar, ki je končal na 11. mestu in Nika Vindišar, ki je bila 13.

Razmere v Lenzerheideju so bile danes odlične. Foto:Sloski

V lepem vremenu je Cisar zgrešil en strel leže in zasedel odlično 11. mesto. Za zmagovalcem Vebjoernom Soerumom iz Norveške je zaostal 1:07.4, za stopničkami pa pred zasledovalno tekmo zaostaja malenkost več kot pol minute. Na zasledovanju bosta nastopila tudi Toni Vidmar in Blaž Debeljak, ki sta bila danes na 40. in 41. mestu. Za pet sekund je bil danes hitrejši Debeljak, oba pa sta morala po enkrat v kazenski krog na obeh strelskih postankih. Tilen Gregorka je bil danes 85.

Minuto in 33 sekund je za zmagovalko Anastasijo Ševčenko iz Rusije zaostala Nika Vindišar, ki je bila z dvema kazenskima krogoma na zelo dobrem 13. mestu. Tudi njen zaostanek za stopničkami pa ni velik, saj si je Rusinja pred najbližjo zasledovalko priborila več kot 40 sekund prednosti. Žal so štirje zgrešeni streli stoje od odličnega rezultata oddaljili Nino Zadravec, ki je tako končala na 37. mestu, na zasledovalno tekmo pa se je s 48. mestom in zaostankom 3:19.2 uvrstila tudi Tais Vozelj.


Uradni rezultati, šprint mlajši člani

Uradni rezultati, šprint mlajše članice

Nazaj

Izdelava spletnih strani: Creatim RP

Copyright © 2007 - 2020 | Smučarska zveza Slovenije | Pravna obvestila | Piškotki | Politika varstva osebnih podatkov