Predstavitev dela skupin DPNC

31.01.2020

V sejni sobi Smučarske zveze Slovenije je včeraj potekala predstavitev dela skupin Državnega panožnega nordijskega centra, ki že več let izjemno uspešno deluje v Kranju.

Veliko zanimanje za informacije o delovanju DPNC © SloSki

Vodstvo Državnega panožnega nordijskega centra je devetič organiziralo predstavitev dela skupin, tokrat je za nekakšen neuradni informativni dan vladalo izjemno zanimanje. V Ljubljani se je na predstavitvi dela skupin Državnega panožnega nordijskega centra namreč zbralo več kot 70 obiskovalcev, potencialnih naslednjih obiskovalcev centra, torej predvsem bodočih dijakov in dijakinj rojenih v letu 2005, ki v tem letu zaključujejo z osnovnošolskim programom.

V sejni sobi SZS so delovanje DPNC predstavili Matjaž Triplat, ki je odgovoren za smučarske skoke, Rok Mandl je predstavil nordijsko kombinacijo, Sašo Komovec je predstavil, kako znotraj sistema deluje Gimnazija Franceta Prešerna, kjer mladi pridobivajo potrebno znanje, medtem ko pridno razvijajo športno kariero, Aleš Žlebnik pa je spregovoril o bivanju v Dijaškem domu v Kranju.


Nazaj

Izdelava spletnih strani: Creatim

Copyright © 2007 - 2020 | Smučarska zveza Slovenije | Pravna obvestila | Piškotki | Politika varstva osebnih podatkov