Tušev kamp hitrih disciplin na Krvavcu

18.04.2019


Rok Perko, Andrej Šporn in Gašper Markič so se odzvali povabilu vodje programa otrok in mladine Boštjana Anderliča in na Tuševem kampu na Krvavcu delili svoje bogate izkušnje in znanje o hitrih disciplinah s smučarji in smučarkami kategorij U14 in U16.FOTOGALERIJA >>>

V ponedeljek in torek so bili na smučišču, ki ga je za ta namen RTC Krvavec posebej odprl in pripravil, tudi dečki in deklice kategorije U12, ki so z demonstratorji ZUTS SZS pod vodstvom Tomaža Šegule predelovali osnove alpskega smučanja.

Delo je potekalo v dveh sklopih. V prvem so bili smučarji in smučarke U12, ki so bili ob prisotnosti svojih trenerjev deležni predelave osnov alpskega smučanja z demonstratorji ZUTS ter dve skupini (speed U14) vodeni po posebej za njih pripravljenih smučarskih progah, terenskih oblikah in postavitvah v katerih so po segmentih in navodilih Perka, Šporna in Markiča vadili osnove hitrih disciplin.

V drugem sklopu so bili podobnega programa a s povišano stopnjo zahtevnosti v sredo in četrtek deležni smučarji in smučarke kategorije U16 in U18, katerih je bilo preko 50.

Tako organiziranega kampa, ki je že tretji po vrsti, se je skupno udeležilo 223 smučarjev in smučark iz 23 društev, članov SZS. Še enkrat zahvala Tušu, vodstvu RTC Krvavec in ratrakistom, ki so znali naše ideje in želje spremeniti v uporabne terenske oblike.

Nazaj

Izdelava spletnih strani: Creatim RP

Copyright © 2007 - 2019 | Smučarska zveza Slovenije | Pravna obvestila | Piškotki | Politika varstva osebnih podatkov